Fetele au facut senzatie la petrecerea cu spuma din Mamaia. Cum au comentat barbatii de pe margine

Data publicarii: Duminica 28 Iunie 2015, 17:54

Au fost nori duminica pe litoral, asa ca turistii s-au vazut obligati sa-si umple timpul cu altceva decat sedintele de bronzat. Unii dintre ei au mers la petrecerea cu spuma organizata pe o plaja din Mamaia.

Iar cine nu s-a incumetat sa danseze printre bule de sapun, s-a multumit cu privitul. Un grup de fete care dansa in spuma a atras rapid toate privirile de pe plaja. Cine a vrut sa incerce senzatia de hamam pe piele a fost binevenit sa se alature petrecerii.

Dupa cateva cocktailuri un tanar si-a facut curaj sa danseze langa fete. Dupa dansul in spuma fetele si-au mutat petrecerea la dus. Un domn si-a lasat sotia pe plaja ca sa "bea o bere la bar".

Reporter: Vad ca va uitati cu jind la fete. N-aveti curaj sa va bagati la dans?
Turist: Inca nu. Suntem cu sotiile.

 
Ca sa-i atraga pe clienti administratorii plajelor organizeaza in fiecare weekend petreceri si activitati atractive.

Oana Craioveanu, administratorul plajei: "Aceasta vara a ramas o traditie spuma-party sambata si duminica, de saptamana viitoare incepem concertele la scena deschisa, in aer liber, vom avea dansatoare, evenimente special, bauturi deosebite, voley beach."
 
Nu e nevoie de fite sau de bauturi scumpe ca sa te simti bine la mare, sustine un cuplu de indragostiti.

"Nu trebuie sa faci excese ca sa fie bine. N-as stii sa va spun o suma, nu conteaza banii, n-au nicio relevanta", spun tinerii.
 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies