DJ-ul italian Marco Carola a mixat 25 de ore încontinuu la Mamaia. Ce spune Ilie Năstase despre petrecerile de la mare

Data publicarii: Luni 30 Aprilie 2018, 07:27

Am intrat deja în a patra zi de vacanţă pentru zecile de mii de turişti români şi străini care au ales să se distreze la Mamaia. Duminică noapte, milionarul italian Gianluca Vacchi a dat startul distracţiei într-un club, iar DJ-ul Marco Carola a scris din nou istorie mixând 25 de ore neîncetat la festivalul Sunwaves. 

Pentru trei dintre tineri oboseala şi consumul de alcool şi-au spus cuvântul: o fată din Polonia a fost găsită în comă, pe plajă, de echipajele de la ambulanţă, iar un britanic şi un tânăr din Bucureşti au fost ajutaţi să-şi revină. 

La Mamaia, cea de-a patra noapte de distracţie s-a transformat într-un spectacol incendiar susţinut de cunoscutul DJ italian Gianluca Vacchi, în vârstă de 50 de ani.

După câteva ore însă, ritmul s-a schimbat complet.

Ilie Năstase: Asta-i muzica modernă de acum şi trebuie să o ascultăm şi noi.
Reporter: Cum sunt petrecerile la Mamaia?
Ilie Năstase: Foarte frumoase, pentru tineri, întotdeauna au fost.

Dacă la cântat s-au descurcat de minune, cel mai greu a fost să pozeze perfect. Fiecare, cu ambiţiile lui: unii sunt încântaţi că şi-au găsit iubite.

În zona de nord a staţiunii petrecrile s-au încheiat cu un spectacol impresionant de artificii, în timp ce la festivalul Sunwaves muzica răsună de joi. 

Odată ce am intrat, Tim din Olanda a fost cel care a ţinut să ne facă un tur prin corturile în care peste 90 de DJ-ei mixează muzica de peste 60 de ore. N-a dormit de câteva zile, dar încă mai are energie şi deja se simte ca acasă. 

Tim: ”Bine aţi venit la Sunwaves, aceasta este Constanța şi vă voi arăta spectacolul, sunt 7 corturi şi pe o scenă sunt doar DJ-ei români. Aş vrea să stau aici pentru totdeauna orice ar fi.'' 

Un tânăr a venit pentru prima dată din Slovacia la mare cu un buget de 300 de euro pentru toată vacanţă. 

Strălucitoare, spre dimineaţă marea a oferit şi ea un spectacol aparte, sub privirile miilor de tineri ce au rămas uimiţi de frumuseţea ei.

Din păcate dimineaţa i-a prins pe trei tineri, o fată în Polonia, un britanic şi unul din Bucureşti, în grija echipajelor de la Ambulanţă. Turista din Polonia a fost găsită pe plajă în comă, iar medicii au transportat-o la spital, Britanicul a reuşit să-şi revină după câteva minute, dar tânărul din Bucureşti a ajuns şi el la spital. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 10°C
Constanta
Aer 10°C
Eforie
Aer 11°C
Costinesti
Aer 8°C
Neptun
Aer 8°C
Modifică setările cookies