Hot surprins de camerele de supraveghere ale unui hotel din Mamaia. VIDEO

Data publicarii: Miercuri 17 Septembrie 2014, 13:30

Vara s-a sfarsit, dar problemele de pe litoral continua. Administratorul unui hotel din Mamaia incearca sa dea de urma unui individ care a furat din receptie 2.600 de lei.

Inainte insa de a pleca cu prada, hotul a dat iama prin camere. Intreaga actiune a fost surprinsa de camerele de supraveghere.

Furtul a avut loc intr-un hotel de trei stele din centrul statiunii Mamaia, in jurul orei 5 dimineata. Individul, imbracat lejer si cu ochelari de soare, putea trece usor drept turist.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere din hotel, se vede cum, dupa ce se asigura ca nu-l vede nimeni, intra intr-o camera a carei usa era deschisa. Pret de jumatate de minut, individul cauta lucuri de valoare. Cum nu a gasit nimic, incearca mai multe usi, insa celelalte camere erau inchise, semn ca turistii erau inauntru.

Aparitia unei menajere il face pe individ sa renunte, insa norocul ii surade la receptie, unde profita de lipsa angajatei si fura 2.600 de lei.

Proprietarul hotelului a depus plangere la politie si a facut publice si imaginile, in speranta ca cineva il va recunoaste pe individ.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies