Hotelurile "adults only" ajung si pe litoralul romanesc: cum se pot relaxa turistii in intimitate, fara copii in preajma

Data publicarii: Miercuri 15 Iulie 2015, 19:06

Conceptul de vacanta destinata numai adultilor va poate starni imaginatia, insa nu ascunde decat o oaza de liniste pentru turisti trecuti de 18 ani. A fost deja testat in strainatate, pe plaje din Turcia sau insule exotice din intreaga lume.

La noi a fost adus de un tanar indraznet. Unde altundeva decat in Vama Veche, taramul libertatii absolute. Desi abia deschis, hotelul "adults only" pe care il administreaza e rezervat pentru toata vara de turisti dornici de liniste.


Silviu Barbu, administratorul unui hotel adults only: "Sunt oameni care au fost in astfel de locuri in strainatate, chiar si prieteni de-ai mei cu copii, vin in astfel de locuri pentru a avea o vacanta doar pentru ei ca si cuplu"


Turist: "E o idee buna mai ales cu stresul pe care il avem in fiecare zi vrem sa scapam de copii sau catei. Vrem sa stam doar noi doi si atat"
 
Micul dejun in astfel de locuri se serveste tarziu, spre orele pranzului si eventual in camera. Iar langa obisnuita cafea, se afla un pahar de sampanie.


 
Cel mai bine intelegi acest concept cand te afli la piscine - locul de joaca preferat al copiilor cand se afla in vacanta. In hotelurile destinate adultilor, la piscina este liniste in orice moment al zilei

Si alti proprietari de pensiuni si hoteluri din Vama se gandesc sa incerce acest nou concept.

Mugur Cristea, proprietar pensiune: "Trei sau sase zile doar adultii au acces in tot ce inseamna curte, piscina si un altfel de liniste"
 

Acelasi concept destinat adultilor il gasim si la Mamaia. Un boutique hotel, cu camere intime si cochete, le ofera turistilor liniste, fara copii prin preajma.

Claudiu Mascovescu, proprietar boutique hotel: "Am incercat sa cream un cadru intim in care clientii nostri se pot redescoperi, isi pot dezlantui simturile fara inhibitii"
 
Tot la Mamaia, sunt si plaje sau piscine unde este interzis accesul turistilor sub 18 ani.

 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies