Hotelurile din Mamaia si Vama Veche in care copiii nu au voie. Ce pot face turistii intr-un hotel "adults only"

Data publicarii: Duminica 07 August 2016, 18:52

Lasati in urma grijile si copiii pentru cateva zile de relaxare pe litoralul romanesc unde prinde avant conceptul vacantelor doar pentru adulti. Au aparut si la noi, hoteluri destinate strict turistilor care au implinit 18 ani.

Le gasiti deocamdata, in Mamaia si Vama Veche, si sunt pline, pana la inceputul lui octombrie.

In Mamaia, un hotel de 4 stele de pe malul lacului isi intampina oaspetii cu un apus de soare splendid. Turistii sunt adulti.

Razvan Dobre, manager hotel: "Vrem sa le oferim o zona unde sa stea linistiti si sa nu fie deranjati incepand de la apartamentul de la ultimul etaj cu jacuzzi si o vedere superba la apusul de soare pana la zona de spa, unde avem foarte multe proceduri, spa, sauna umeda, sauna uscata, fantana de gheata, dus tropical si masaj"

In nordul statiunii Mamaia, la doi pasi de plaja, gasim si un boutique hotel in care nu tipa niciun copil. La piscina interioara, sezlongurile clasice au fost inlocuite cu niste canapele confortabile iar traditionala bere cu sampanie.

Locuri similare gasiti si in Vama Veche. Completeaza perfect peisajul dominat de turcoazul marii si nisipul fin. Sven este din Hamburg, Germania, si l-am intalnit la miezul zilei luand...micul dejun. Proprietarii acestei vile inteleg nevoia adultilor de a lenevi in pat pana la ore tarzii asa ca prima masa se poate lua pana la ora 13.

Sven, turist: "Nu am nimic impotriva copiilor, dar uneori este bine sa ai o zona unde este liniste peste tot, sa te relaxezi si sa nu fii deranjat de diferite zgomote. in europa este ceva obisnuiT sa ai hoteluri unele pentru copii, altele pentru distractie, altele pentru relaxare.



Turist: "Chiar daca ai copii trebuie sa mai ai cateva zile cu pauza sa poti sa revigorezi relatia sa poti sa petreci timp impreuna fara sa te gandesti ce face,  unde este"

Silviu Barbu, proprietar pensiune: "Noi mai avem o locatie care este cu copii si turistii de acolo au cerut lucrul asta practic de acolo ne-a venit ideea, nu ne-am gandit sa deschidem o vila adult only, dar au cerut. chiar daca au doi copii au doua vacante, una la prima locatie, cea de-a doua aici"

 


la adult only"

Turista: "Eu avand copii mi s-a parut usor ciudat e ca si cum nu ai zice ca nu ai voie cu cainii, mi se pare un pic discriminatoriu.  Este  ciudat. Cum ar fi sa fie hoteluri in care nu au voie barbatii, in care nu au voie femeile, hoteluri in care nu au voie blondele"

Conceptul adult only este cautat in toata lumea, in special in statiunile cu plaja si mare.


 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 13°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies