Imaginile celui mai aglomerat weekend din 2014 pe litoralul romanesc. 200.000 de turisti au umplut plajele

Data publicarii: Sambata 26 Iulie 2014, 18:41

Dupa ce s-a lasat curtata indelung vara si-a facut in sfarsit aparitia la malul marii, insotita de un soare generos. Este cel mai aglomerat weekend de pe litoral.

Cei mai multi turisti au ales statiunea Mamaia, pentru plajele cu muzica data la maximum si petrecerile in aer liber. La moda sunt acum baile in spuma cu paharul de sampanie in mana.

Dupa ce s-au perpelit toata ziua la plaja, tinerii s-au aruncat intr-o baie de spuma, ca sa uite de toate grijile. Pentru aceste tinere bronzate si aranjate, distractia inseamna sa atraga toate privirile si sa isi acopere trupurile cu spuma. Fetele tin ritmul, printre valurile de spuma. Si danseaza in cinstea soarelui pentru ca le-a fost dor de el.



Nici Sorin nu se lasa mai prejos. Judecand dupa demonstratia de dans, nu ne-am fi gandit ca este profesor de matematica. Sustine ca in aceasta vacanta a lasat seriozitatea acasa si vrea doar sa se distreze. Ne explica stilul lui original.



De pe plaja, tinerii se vor muta in aceasta seara in cluburi, unde vor petrece pana in zori.
 
"In acest weekend sunt in jur de 200.000 de turisti veniti la Marea Neagra. Pentru toti au fost pregatite surprize. Sambata seara va avea loc celebrul festival Liberty Parade, pe plaja dintre Venus si Saturn. Vor avea loc concerte in aer liber si sunt asteptati peste 25.000 de oameni" a ralatat Ilknur Pintilie, corespondent ProTV.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 22°C
Constanta
Aer 22°C
Eforie
Aer 21°C
Costinesti
Aer 21°C
Neptun
Aer 21°C
Modifică setările cookies