In Bulgaria, turistii romani au luat Lumina in halate si costume de baie, la piscina

Data publicarii: Duminica 20 Aprilie 2014, 19:08

 Cei care au mers sa ia lumina n-au inteles o iota din slujba. Jenate, gazdele au dres situatia cu alcool si mancare din plin, iar dimineata le-au facut o surpriza si mai mare. Au chemat un preot la hotel.

Turistii romani din Bulgaria au vrut neaparat sa pastreze traditia crestina si sa ia lumina la miezul noptii. Din pacate,nu au inteles nimic din slujba. In aceste conditii, petrecerea a inceput mai repede.

In lipsa unei ciorbe de potroace pentru mahmureala, barbatii au facut  dimineata o baie in marea rece ca gheata. 

Cei ramasi pe mal s-au dat cu crema de protectie si au incercat sa prinda tot soarele, ca se intoarca bronzati acasa.

"Super, la Brasov ninge, aici facem plaja", spune un turist.

Unora le-a fost lene insa sa se deplaseze, asa ca au ramas la marginea piscinei. Cand colo ce sa vezi.. surpriza! S-au trezit cu preotul peste ei.. Asa ca au mai luat o data lumina, care cum a apucat. In halat sau doar in costum de baie.

Gata biecuvantati ai nostri au dat iama in zecile de tavi cu friptura de miel, cozonaci si prajituri. Ca sa fie sigura ca prinde cea mai buna bucata aceasta doamna s-a asezat prima la coada si a stat acolo pana cand farfuria i-a fost umpluta. 

Cei mai multi s-au declarat, multumiti de serviciile vecinilor bulgari. Evident, dupa ce au fost satui, romanii au luat-o de la capat cu petrecerea. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies