Inapoi la petrecere. Planul turistilor prinsi in cozi de 10 km la intoarcerea de pe litoral

Data publicarii: Luni 04 August 2014, 19:31

Din pacate nu doar parjolul a bulversat duminica seara tarziu circulatia pe Autostrada Soarelui.

Chit ca a disparut taxa de la postul Fetesti- Cernavoda, soferii tot s-au vazut prinsi in cozi kilometrice. Cand au auzit una ca asta cei cu simtul umorului si cu ceva bani in buzunar au luat decizia magistrala. Au ramas pe litoral unde au petrecut inca o noapte si o zi.

Chiar daca nu s-au vorbit turistii pareau ca s-au inteles sa plece toti catre casa la apusul soarelui. Gresita strategie daca ne gandim ca in acest sfarsit de saptamana peste 120.000 de oameni au fost la mare. Urmarile s-au vazut repede."Statiunea Mamaia este blocata pe sensul spre iesire de parca turistii s-au vorbit sa plece deodata de pe plaja. Se circula bara la bara iar coloana de masini se intinde pe aproximativ 10 km" a relatat Diana Costache, corespondent ProTV.
 
Coada de masini a blocat portiunea de drum dintre Navodari si Mamaia care in conditii normale se parcurge in cel mult 15 minute. "Am facut 18 km in 2 ore" s-a plans un sofer. Cei care nu au fost obligati sa ajunga luni la serviciu au facut cale intoarsa in cluburile de pe plaja.

Hotelierii isi pun toate sperantele ca si weekend-ul viitor o sa fie la fel de aglomerat mai ales ca ne apropiem de varful sezonului estival.

UPDATE: Cel mai bun exemplu de haz de necaz par a-l oferi acesti tineri care au profitat de aglomeratia de pe autostrada, au scos o minge de fotbal din portbagaj si au organizat o "miuta" in mijlocul drumului.

 

 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies