Începe "Litoralul pentru toți". Cu voucherele de vacanță, românii pot sta 2 săptămâni la 2 stele

Data publicarii: Marti 28 August 2018, 18:40

La malul mării începe programul "Litoralul pentru toți", iar cei care și-au păstrat și tichetele de vacanță au prețuri reduse la condiții ultra all inclusive.

De altfel, sezonul estival ar putea fi prelungit până în octombrie, ținând cont că vremea se anunță bună, iar până pe 15 septembrie toate camerele sunt rezervate. 

Programul "Litoralul pentru toţi" începe din acest weekend, iar locuri găsiţi în aproape toate hotelurile de la mare, începând de la 2 la 4 stele. 

Ca să beneficiaţi de reduceri, trebuie să vă cumpăraţi un pachet de minimum 5 nopţi de cazare în perioada 1 septembrie-15 octombrie. 

Deşi sunt în vacanţă la mare, unii îşi fac din nou planuri pentru septembrie. 

"Vă daţi seama că, cu siguranţă, ne-ar plăcea, mai ales că avem şi copii şi ei ar fi cei mai încântaţi de aceste oportunităţi."

"Oricine ar fi tentat să folosească aceste tichete aceste avantaje. Scuteşti nişte bani." 

Hotelierii spun că nu mai au camere libere în primele două săptămâni din septembrie. La trei stele cu ultra all inclusive, voucherele de vacanţă, care însumează 1.450 de lei, combinate cu reducerile din programul "Litoralul pentru toţi", le asigură turiştilor un sejur de 5 zile fără să mai plătească nimic. Iar la două stele pot sta aproape două săptămâni.

Aurelian Marin, operator turism: "Este de departe cel mai bun an din ultimii 28 de ani cu atât mai mult cu cât de la 1 septembrie încolo, de mult nu am mai avut un număr atât de mare de rezervări, creşterea este cu 30, chiar 40% faţă de anii anteriori pentru luna septembrie."

Morena Volenschi, şef recepţie hotel: "Nu facem diferenţa între all inclusive de vară, ca să-i spunem aşa, şi cel din oferte, absolut toate mesele incluse, băuturile dar şi şezlongurile pe plajă.
Reporter: Turistii care vin la dumneavoastră pot folosi aceste vouchere de vacanţă?
Morena Volenschi, şef recepţie hotel: Sigur, se folosesc voucherele de vacanţă pentru achiziţionarea chiar şi a ofertelor speciale."

Pentru cei care nu au tichete de vacanţă, dar vor să vină pe litoral prin programul social, cel mai mic tarif la un hotel de trei stele costă 650 de lei de persoană pentru 6 nopţi. 

Mulţi operatori din turism se gândesc să închidă hotelurile abia la începutul lunii noiembrie. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies