Inspectorii ANPC au gasit conditii deplorabile in hoteluri de 2 si 3 stele pe litoral: fire de par in pat, clante rupte si lenjerie murdara

Data publicarii: Joi 06 August 2015, 19:47

Un control al inspectorilor ANPC a scos la iveala conditiile deplorabile de cazare la mai multe unitati din Neptun. Iar in acelasi timp, un turist s-a trezit cu parbrizul spart dupa ce i-a cazut pe masina o bucata de tencuiala de pe peretii exteriori ai hotelului.

Controlul inspectorilor OPC a vizat mai multe hoteluri de 2 si 3 stele din Neptun de la care s-au primit
mai multe reclamatii. Cele mai multe au fost legate de conditiile deplorabile de cazare. Plangerile turistilor s-au dovedit a fi intemeiate.

Inspectorii OPC au gasit usi cu clante rupte, mochete si perne murdare, draperii si perdele distruse. Iar bucatariile erau departe de a fi la standardele unui hotel de 2 sau 3 stele. Unitatile de cazare cu probleme au fost amendate cu cate 10.000 lei iar proprietarilor li s-a impus remedierea problemelor.

Aceste nereguli vin la doar doua zile dupa ce alti turisti din sudul litoralului s-au trezit ca nu au unde sa se cazeze desi isi rezervasera sejururile la mare din timp.
 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 20°C
Constanta
Aer 20°C
Eforie
Aer 18°C
Costinesti
Aer 21°C
Neptun
Aer 21°C
Modifică setările cookies