Irinuca, revedere dupa un an cu mama ei. Multi au fost socati de reactia Monicai

Data publicarii: Vineri 15 August 2014, 17:38

Dupa un an, Monica Gabor si-a strans in brate fetita crescuta acum de fostul sot, Irinel Columbeanu. Obisnuita mai degraba cu petrecerile fastuoase de la Hollywood alaturi de iubitul ei chinez, Mr. Pink, Monica a ajuns la Mamaia, unde va sta cateva zile impreuna cu fetita ei, Irinuca.

Familia Columbeanu & Gabor s-a reunit. Irinel, Monica, Irinuca si Ramona au fost impreuna, exact ca in vremurile bune. S-a simtit, insa, tensiunea intre parti. Seara a inceput cu Irinel in prim-plan, care a asteptat-o pe fosta sotie aproape doua ore in receptia hotelului in care e cazat impreuna cu Irinuca. Nu ar fi deloc exclus ca Monica Gabor sa fi intarziat intentionat, pentru a-l irita pe fostul sot. 

Nerabdatoare, Irinuca a iesit de cateva ori in gradina, supravegheata de bona. In cele din urma, in jurul orei 22:30, fosta diva de la Izvorani si-a facut aparitia intr-o limuzina condusa chiar de fostul nas de cununie, Matei Miko. In receptia hotelului, au asteptat-o Irinuca, Irinel Columbeanu si sora ei, Ramona Gabor.

Cei patru, insotiti de bona, au mers apoi la o terasa. Cu toate ca trecuse un an de cand isi vazuse copila, Monica a parut distanta. Irinuca, in schimb, a facut mari eforturi sa se apropie de ea si i-a aratat poze din vacanta. Vizibil stresata, Monica nici macar nu s-a atins de salata pe care a comandat-o. A baut doar apa plata.
 
Abia o ora mai tarziu, camerele au surprins o relatie naturala mama-fiica. Un sarut aruncat de micuta pe obraz i-a topit inima Monicai. A luat-o pe Irina de mana si s-au retras in camera, intrecandu-se pana la lift. Irinel, Ramona si bona au mai ramas pe terasa pana aproape de miezul noptii. La final, au platit nemteste.

Ultima oara cand Monica a pasit pe taram romanesc a fost vara trecuta, la inmormantarea mamei. Sora ei, Ramona, a mai trecut prin tara de sarbatori, insotita de iubitul arab. Ramona sta de cativa ani in Dubai, unde se pare ca si-a gasit si ea fericirea printre seici.
 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 19°C
Constanta
Aer 19°C
Eforie
Aer 17°C
Costinesti
Aer 20°C
Neptun
Aer 20°C
Modifică setările cookies