Lunea nervilor intinsi la maximum pe "Drumul melcului". Cum au ajuns 20 de km sa fie parcursi in acelasi timp ca alti 200

Data publicarii: Luni 27 Iulie 2015, 18:11

Cei care au plecat luni spre mare, in vacanta, au dat un test de rabdare pe drum. In sudul litoralului lunea e ziua in care incep sejururile la cele mai multe hoteluri asa ca inevitabil turistii s-au intalnit cu totii pe autostrada.

2 ore le-a luat numai sa iasa de pe A4 si sa ajunga la destinatie. Dar cand au pus piciorul pe plaja, le-a trecut sigur supararea.  

Coloane uriase s-au format astazi pe A4 spre statiunile din sudul litoralului, dar si la sensul giratoriu din Agigea sau intre statiunile Eforie Nord si Eforie Sud. Politistii au incercat sa fluidizeze traficul, insa erau prea multe masini.

Chiar daca soferii s-au trezit cu noaptea in cap asta nu i-a scutit de aglomeratie coloanele de masini in asteptare se intind cat vezi cu ochi. pare ca turistii s-au pornit toti in acelasi timp. Pe A4 s-a circulat cu viteza melcului, iar coloanele de masini au depasit cativa km lungime.

"- Cu cat se circula pe autostrada?
- Cu 10 km la ora. Drumul melcului.”

Daca autostrada a fost parcursa in 2 ore, a mai durat inca pe atat ca soferii sa iasa de pe drumul de mare viteza. Pentru cei care au venit mai departe de Bucuresti, asteptarea a fost incercare grea. Drumurile au fost aglomerate si aseara, cand turistii care au petrecut weekendul la mare au plecat spre case. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 10°C
Constanta
Aer 10°C
Eforie
Aer 11°C
Costinesti
Aer 10°C
Neptun
Aer 10°C
Modifică setările cookies