Lux și extravaganțe la Mamaia. Femeile și-au ales cu mare grijă ținutele: ”Eu tot ce pun pe mine e sexy”

Data publicarii: Duminica 29 Aprilie 2018, 18:43

La malul mării, petrecăreţii sunt neobosiţi. Turiştii se pregătesc deja de a treia noapte de distracţie. Pe plaja din Mamaia Nord, muzica aproape nu încetează şi dansul începe sub soarele arzător şi continuă până în zorii zilei.

Românii cu pretenţii s-au înghesuit în cluburi: pe mese tronează vinuri sau şampanii cu roaba ori găleata, iar notele de plată nu sunt o problemă. 

Ca să mângâie orgoliul petrecăreţilor, proprietarii cluburilor din Mamaia Nord au copiat modelul petrecerilor de la Monaco pentru bogaţii ruşi. Cine a comandat şampanie la mese a avut parte de câte un imn, pentru ca ceilalţi să afle cât au cheltuit. Comenzile mai "ieftine", adică roabele cu vin, sunt semnalate cu muzica din filmul "Piraţii din Caraibe", iar cele mai scumpe sunt însoţite întotdeauna de imnul Ligii Campionilor.

La astfel de petreceri, dansează mai mult fetele, în timp cei domnii se mişcă puţin şi analizează. În mână ţin câte un pahar, iar unora nu le lipseşte nici trabucul - asimilat de mulţi stilul de viaţă exatravagant.

Am venit exact din Israel, am fost în mai multe ţări, deci numai în Mamaia sunt cele mai frumoase cluburi, fetele cele mai frumoase aici."

La Mamaia fetele se simt dive şi fac piruete şi în stradă, când vine vorba să îşi prezinte ţinuta.

"Eu oricum ce pun pe mine, e totul sexy. Eu m-am uitat în dresing şi am zis că trebuie să mă îmbrac în alb. Alb înseamnă puritate, inocență, măcar în aparenţă."

În cluburi, banii sunt făcuţi să circule şi nu e loc de discreţie când vine vorba valoarea notelor de plată.

''Cat ai cheltuit aseară?
3 mii de lei
Și în seara asta?
5 mii de lei.
Pe ce?
Pe mese.'' 

Ritualul unei ieşiri în club la mare include neapărat cel puţin o şedinţă de socializare online. Degeaba ai ajuns acolo dacă prietenii de pe Facebook şi Instagram nu află în direct cum te-ai distrat cu lumea pe care tu o consideri bună. 

"Viaţa de noapte este minunată, cred că se transformă în noua Ibiza mult mai fresh."  

După o noapte agitată, răsăritul i-a prins pe mulţi pe plajă. Romanticii s-au ţinut în braţe, iar cine a ţinut şi aici la etichetă a savurat câte o şampanie. Există şi o a treia categorie: a celor pe care ivirea zorilor îi găseşte dansând pe mese.

"A fost o noapte nebună ne-am distrat în două cluburi, a fost super abia aşteptăm să revenim."

"Aşteptam răsăritul, mirific mai ales când eşti cu persoana iubită."

"Când te uiți acum spre orizont nu mai contează ce a fost niciodată, nu este o noapte grea, totdeauna este frumos când se termină aşa.”

După-amiaza, la terasele cu pretenţii petrecerile au început din nou. Parcările s-au umplut de maşini scumpe, iar înăuntru şampania a curs valuri.

"Aici avem sticle care costă 5.000, iar aici altele care costă tot 5.000.
De ce au steagul Franţei?
Ne duce cu gândul la petrecerile din Monaco, Saint Tropez, dar noi dăm trendul."

Cine a vrut să îşi arate bunăstarea şi pe plajă a plecat cu şampania din club. Un domn de pildă s-a instalat la măsuţă direct pe malul mării, iar de frapieră şi-a ancorat un zmeu.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies