Oferte ca in statiunile de lux din Mediterana. Ce primesti pentru 650 de euro pe noapte la Mamaia

Data publicarii: Sambata 23 August 2014, 18:43

Soarele s-a jucat sambata de-a v-ati ascunselea printre nori cu zecile de mii de turisti care isi petrec weekend-ul pe litoral. Oamenii s-au bronzat in reprize, cand s-a inseninat.

In statiuni sunt peste 100.000 de turisti, mai putini, ce-i drept, fata de weekend-ul trecut. Este, insa, un sfarsit de saptamana plin de evenimente, cu o noua parada a carelor alegorice la Mamaia, iar pe plaja sunt programate multe petreceri.

Tot la Mamaia, multi hotelieri au inceput sa ofere camere ca in statiunile de lux din Mediterana, unde stralucirea si petrecerile nebune se impletesc cu gustul pentru opulenta: camere si apartamente de 100 de metri patrati, unde o noapte de cazare poate ajunge si la 1.000 de euro.

Odata ce ai pasit intr-un astfel de apartament situat intr-un hotel din nordul statiunii Mamaia, ai impresia ca intri intr-un basm cu iz oriental. Uiti imediat ca esti pe litoralul romanesc. Te rasfata o vedere panoramica la mare, cu rasaritul inclus. Acest spectacol a costat pana acum 650 de euro pe noapte. "Din data de 24 august tarifele se reduc cu pana la 40%", spune Cristina, hotelier.

Pe malul lacului Siutghiol, de pe terasa generoasa, poti admira apusul cu un pahar de sampanie buna in mana. "Am vrut sa venim cu ceva diferit: apartamentul are pe terasa un jacuzzi de patru persoane, iar turistii au la dispozitie un schi jet pentru care nu platesc nimic in plus", spune Razvan Istrate, proprietar de apartament. O noapte de cazare intr-un astfel de apartament costa intre 100 si 200 de euro.

Tot pe malul lacului, gasim si un hotel de patru stele, unde o camera se inchiriaza, in weekend, cu 130 de euro, iar un apartament cu 180 de euro. De la 1 septembrie, tarifele se vor reduce cu 10 procente. "Avem o priveliste minunata, avem lacul, totul este nou, hotelul este deschis de curand, este foarte multa liniste, nu este atat de multa agitatie ca pe partea cu marea", sustine Amalia Savin, reprezentant hotel.

Turistii cu gusturi fine au la dispozitie si taxiuri aeriene. Nota de plata a calatoriei este si ea la inaltime: o ora de zbor cu elicopterul poate ajunge la o cifra care multora le da ameteli: 2.500 de euro.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies