Mamaia și Vama Veche, cele mai căutate stațiuni. Prețuri mici la cazare, dar mari la restaurante

Data publicarii: Luni 28 Mai 2018, 18:49

Pe litoral, turiștii au găsit prețuri de extra-sezon la cazare, dar la șezlonguri, mâncare și băutură - ca în mijlocul verii.

Cele mai căutate stațiuni au fost din nou Mamaia și Vama Veche, dar cei care vin acum pe litoral caută mai mult liniștea și relaxarea, și mai puțin petrecerile. Este o perioadă în care litoralul nu este aglomerat, iar vremea este perfectă pentru plajă.

Turiştii au prins vreme bună pe litoral, dar marea a fost cam agitată. În nordul litoralului, cele mai căutate au fost plajele de relaxare, cu muzică în surdină şi cocktailuri răcoroase.

Turist: ”Ne plimbăm, mâncăm bine, dormim şi ne recreem.

Dacă la hoteluri preţurile sunt încă de extra-sezon, la restaurante şi baruri se apropie de cele din mijlocul verii.

Turistă: ”Pentru un om normal cu un salariu normal, presupun că este destul de ridicat preţul. 40 de lei pe zi un şezlong.

Gazdele spun că în această perioadă turiştii caută mai multă relaxare şi mai puţină distracţie. Barmanii le-au pregătit băuturi speciale de vacanţă.

Când vor să mănânce, turiştii caută preparate pe care le-au gustat în vacanţele în străinătate. Aproape 20 de mii de turişti şi-au petrecut vacanţa de Rusalii pe litoral, cei mai mulţi fiind în Mamaia şi Vama Veche. Iar peste câteva zile, mulţi se vor întoarce pentru weekendul prelungit de 1 iunie.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 11°C
Constanta
Aer 11°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies