Mesajele de pe litoral, scrise pe diguri, prin care indragostitii isi dovedesc iubirea. Ce amenzi risca "poetii" amatori

Data publicarii: Luni 31 August 2015, 18:36

Marea i-a inspirat mereu pe indragostiti, iar dovada stau mesajele lasate de acestia, incusiv pe stabilopozi si pe diguri. De la clasicul ''te iubesc'' pana la versuri pline de afectiune, toate atrag zambete, suspine, sau de ce nu admiratie pentru poetii care le-au lasat amintire pe litoral. Singurii insensibili sunt politistii, care ii avertizeaza pe poetii inflacarati ca daca ii prind ii amendeaza. 

Randurile scrise pe peretii din Portul Tomis i-au inspirat probabil si pe acesti indragostiti sa isi declare iubirea. Mai in gluma, mai in serios, nu sunt singurii care se opresc.

"As putea sa scriu poeme cu buzele pe gatul tau", "Te iubesc mai mult decat orice pe lumea asta", "Constanta e locul aici a inceput totul" sau " Aici vei veni si iti vei aminti ca te iubesc" toate aceste ganduri stau acum in bataia valurilor pe stabilopozi.

A devenit deja o traditie ca indragostitii care vin la mare sa-si lase amprenta pe digul de la Tomis. De la cele mai simple versuri pana la cele mai elaborate, cu toate atrag atentia trectatorilor care le fotografiaza apoi le posteaza pe internet.

"Daca un om scrie pe un copac perete sau ceva de genul asta eu cred ca chiar este indragostit si simte ceva pentru persoana respectiva", spune un turist.

Nu toti sunt insa de acord. "Poeme, da dar nu pe perete, nu este elegant", spune un alt turist.

Poetii trebuie sa stie totusi ca daca sunt prinsi de politisti mazgalind zonele din spatiul public, vor fi mai bogati sufleteste, dar mai saraci cu 500 de lei.
 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 15°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies