Metoda gasita de turisti ca sa faca sport chiar la plaja. Piscina a ajuns sa inlocuiasca sala de fitness

Data publicarii: Duminica 17 Iulie 2016, 09:04

Pe litoral, sportul este o placere. O spun turistii care au inlocuit sala de antrenament cu malul marii ori piscina. In bataia vantului, echipati cu costume de baie, orice miscare devine mai usoara, sustin ei.

Cosmin a facut anul acesta senzatie in finala emisiunii Romanii au talent. Tanarul, specialist in dans modern, balet clasic si contemporan, merge la numeroase competitii si spectacole. Dar isi face timp si pentru altceva - este antrenor de dans la un hotel din Mamaia. 
 
,,Este un fel de gimnastica in apa. Este esentiala pentru a armoniza trupul, pentru tendoane, muschi", spune el.  Turistii par fascinati de acest mod de a isi incepe ziua...la piscina, pe ritmuri energizante.
 
Miscare se face si pe plaja. In nordul statiunii, de cum rasare soarele, zeci de oameni se inghesuie pentru o portie sanatoasa de sport. Supravegheati atent de un antrenor, se straduiesc sa tina pasul, chiar daca nu sunt obisnuiti cu asa ceva.
 
"Mi se pare foarte frumos si sanatos ce se intampla aici. Pun atata pasiune si energie si pe mine ma incarca chestia asta", explia o antrenoare de fitness. De pe margine, curiosii practica..."aruncatul cu privirea". 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies