Metodele ingenioase prin care administratorii plajelor de pe litoral își ademenesc clienții

Data publicarii: Miercuri 20 Iunie 2018, 20:42

Intraţi în strânsă concurență, pentru a-şi atrage clienţii, unii administratori de plaje de pe litoral au transformat statul pe şezlong într-o adevărată experienţă.

Au apelat la designeri care au creat locuri speciale de relaxare şi la bucătari cu experienţă pentru meniuri deosebite. Vor să le asigure oaspeţilor tot ce au nevoie, ca să nu mai plece de pe plajă nici după lăsarea serii.

Pe o plajă din Mamaia, primele care atrag atenţia sunt umbrelele de soare. De un alb orbitor, umbrelele au fost gândite ca nişte pălării cu pene. Aici găsiţi loc doar cu rezervare şi un şezlong costă 40 de lei pe zi.

"Umbrelele sunt făcute manual într-o fabrică din Lecce din italia şi şezlongurile mobilierul de plajă sunt făcute de designer din Italia. Noi o gândim ca pe o investiţie pe temen lung avem plajele pe zece ani plus că putem prelungi", a explicat Alina Bănica, administrator plajă.

Administratorii au obţinut chiar şi certificarea Blue Flag, semn de recunoaştere a condiţiilor bune.

Spre Năvodari şi alţi administratori de plajă au înţeles că trebuie să le ofere clienţilor mai mult decât un şezlong şi o umbrelă. Aici lemnul şi stuful au fost îmbinate de un designer, iar plaja are şi un bistro cu specific pescăresc.

"Influenţa a venit mai mult dinspre satele pescăreşti din Delta Dunării acolo am rămas cu gândul când am ales să facem investiţia în această zonă pentru că era o zonă sălbatică plină de plante specifice", a explicat Florian Burga, administrator plajă.

Câţiva metri mai încolo, designerul a folosit pălăriile de plajă pentru a crea o perdea. În zona de cluburi din Mamaia Nord, alţi administratori au visat să aducă spiritul din America de Sud. Administratorii acestor plaje recunosc că investiţiile sunt cea mai sigură reţetă pentru a cuceri clienţii.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 15°C
Constanta
Aer 15°C
Eforie
Aer 15°C
Costinesti
Aer 15°C
Neptun
Aer 15°C
Modifică setările cookies