Mii de persoane isi petrec vacanta de Rusalii la mare.

Data publicarii: Sambata 07 Iunie 2014, 19:32

Norocosi, dar mai ales inspirati, sunt cei care au ales litoralul pentru scurta vacanta de Rusalii. Vremea a fost minunata, sambata, si i-a tinut pe turisti toata ziua pe plaja.

Vantul a adiat usor, asa ca cele 28 de grade Celsius din aer nu le-au toropit pe domnisoarele nerabdatoare sa se bronzeze uniform. Este adevarat ca s-au racorit oricum la un pahar de sampanie.

La pranz, plaja din Mamaia era deja animata de miile de turisti insetati de mare. Administratorii teraselor s-au pregatit cu tot ce aveau mai bun ca sa ii faca sa ramana cat mai mult. I-au servit in pahare cu picior si, desigur, s-au bazat mult si pe dansatoare.

Cateva tinere venite de la Braila asteapta de un an sa isi etaleze siluetele si costumele noi de baie. Dana are 34 de ani si crede ca la Mamaia o sa mai uite de fostul iubit, asta desi are tatuat pe coapse un mesaj pentru el. Cu un decolteu adanc, tanara a atras toate privirile.

"E un mesaj pentru iubitul meu...maybe you should know what you mean to me. Sper sa o tinem intr-o distractie asa pana plecam acasa", a spus Dana.

"Baietii sunt editie limitata la Mamaia. Conform statisticilor, sunt 4 fete pe un baiat. Ne descurcam cu ce avem...", a spus o fata.

Sub soarele arzator, sampania a fost cea mai buna solutie. Cei care nu si-au  permis sa dea 300 de lei pentru o sticla de sampanie s-au multumit cu apa marii.

Chiar daca nu este foarta calda, turistii au incercat apa macar cu picioarele pentru ca se stie…un sejur pe litoral nu are farmec fara o baie in mare.

Hotelierii estimeaza ca anul acesta sunt cu 30% mai putin turisti fata de aceeasi perioada a anului trecut in ciuda ofertelor.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies