Mii de tineri au ajuns pe plaja Neversea. "O să fie patru zile grozave”

Data publicarii: Joi 04 Iulie 2019, 19:23

A început Neversea şi zeci de mii de turişti români şi străini se distrează la cel mai aşteptat festival de la malul mării. Sute de artişti vor cânta pe cele şase scene amenajate chiar pe plajă. 

Mii de tineri au ajuns pe plaja Neversea din Constanța, dornici să trăiască patru nopţi magice la malul mării. Pentru că măsurile de securitate sunt stricte, la intrare s-au format cozi - imediat după prânz.

De cum au trecut porţile festivalului, tinerii au descoperit o tărâm plin de culoare - apărut pe plajă.

Pentru nopţile care urmează, toţi au planuri mari.

"Un prieten de-al nostru, Nuță, nu l-a lăsat prietena să vină. E petrecerea burlacilor, el se va însura în această vară. Avem, acum, în slogan: "Free Nuță", să îl elibereze din Bucureşti, să îi dea drumul la Neversea."

"O să fie patru zile grozave şi abia aşteptăm să ne vedem toţi artiştii. Am aşteptat un an întreg pentru ediţia asta!"

Cei care au ajuns deja pe plaja NEVERSEA au fost atenţi şi la ţinute. Pentru că îmbrăcămintea şi machiajul contează la un asemenea festival. Organizatorii le pun la dispoziţie specialişti care îi ajută şi le fac şi tatuaje,

"Cel puţin în jobul pe care îl am nu cred că o să pot să apar cu steluţe, dar pentru festival şi pentru Neversea şi pentru un ieşit în oraş este extraordinar."

La Neversea există variante de distracţie şi pentru cei care vor să facă sport.

"Avem activităţi de de standup paddle, wake board, fly board şi skijet. Nu este nimic cu plată. Totul este pe bază de înscriere, primul venit, primul servit şi puţin curaj."

Zeci de artişti români şi internaţionali vor urca joi seară pe cele şase scene ale festivalului. Printre ei sunt Inna, ATB, raperul G Eazy, dar şi Allesso.

Sunt doar câţiva din cei 200 de artişti români şi străini care vor urca în cele patru zile şi patru nopţi de distracţie. Sunt şase scene amenajate pe plajă, iar peste 50.000 de participanţi sunt aşteptaţi seara de seară.

De altfel, la festivalul Neversea tinerii vor descoperi o adevărată poveste de vară, iar PRO TV vă invită într-o zonă specială unde puteţi crea amintiri.

Pe de altă parte, organizatorii le recomandă participanţilor să nu vină cu bagaje voluminoase pentru că nu vor putea intra în perimetrul festivalului. 

De asemenea, zona a fost închisă pentru autoturisme,, aşa că folosiţi mijloacele de transport în comun care au linii speciale spre Neversea.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 9°C
Constanta
Aer 9°C
Eforie
Aer 11°C
Costinesti
Aer 9°C
Neptun
Aer 9°C
Modifică setările cookies