Planul unor soți, cu doi copii, să stea 10 zile pe litoral cu 2500 de lei

Data publicarii: Duminica 19 August 2018, 18:38

Bere, soare şi distracţie după buget, în ultima zi din vacanţă de Sfânta Maria. 

Într-unul dintre cele mai aglomerate weekend-uri de pe litoral, românii s-au bucurat de vremea frumoasă, dar pe la prânz, cei mai grăbiţi au pornit la drum în speranţa că vor scăpa de cozile interminabile către casă. 

În zona de plajă din dreptul satului de vacanţă din Mamaia se opresc cei care se cazează în vecinătate la hotelurile de două sau trei stele. Oamenii se bucură de vacanţă şi de soare şi speră să le ajungă banii până la final.

Multe şezlonguri rămân goale, însă plaja este suficient de întinsă, astfel încât în spatele umbrelelor să fie loc şi pentru cei care vin cu cearşafuri ori saltele gonflabile.

Doi soţi vor să stea 10 zile la mare cu doi copii şi au la dispoziţie 2500 de lei. Nu se duc niciodată la terasele la care o bere costă mai mult de 5 lei.

La polul opus, sunt clienţii plajelor exclusiviste, unde se organizează zilnic petreceri cu animatoare. În ciuda preţurilor semnificative, chelnerii nu au timp să respire.

Reporter: - De ce ai vocea răguşită? 

Turistă: - M-am distrat la maxim, am ieşit cu prietenele mele, am fost la plajă, în club, ne-am distrat.

Pentru unii dintre turişti, vacanţa se încheie în duminică seară. După-amiază, când au pornit către casă, la intrarea pe autostrada s-a circulat în coloană.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 15°C
Neptun
Aer 15°C
Modifică setările cookies