Nimeni nu i-a mai vazut asa. Laurentiu Duta si sotia lui, intr-o zi normala la malul marii

Data publicarii: Duminica 20 Iulie 2014, 12:09

Laurentiu Duta si Ianula sunt impreuna de 20 de ani, dar cantaretul a ferit-o mereu pe sotia lui de ochii curiosilor. De curand, insa, paparazzii Cancan.ro au surprins imagini inedite cu cei doi.

Laurentiu Duta si sotia lui s-au cunoscut pe vremea cand artistul nici nu visa ca va deveni atat de celebru. Amandoi erau doar niste copii, iar povestea lor a inceput inca din scoala generala, cand el canta la chitara, iar ea era solista. S-au reintalnit peste ani si au inteles ca destinul lor este scris in doi.

Dupa mai bine de 12 ani de iubire, Laurentiu si Ianula au devenit sot si sotie in fata legii, dar si in fata lui Dumnezeu. La scurt timp dupa casatorie, au devenit parintii Lorenei, care are acum opt ani.

Daca artistul a reusit mult timp sa isi tina familia departe de ochii curiosilor, iata ca acum paparazzii Cancan.ro l-au filmat in timp ce se bucura de cateva ore alaturi de sotie si fetita, intr-un restaurant de la malul marii.

Dupa ce au terminat de mancat, toti trei s-au indreptat catre parcare, unde se aflau masinile. Probabil, pentru ca Ianula venea de la serviciu, iar Laurentiu de la treburile lui, cei doi s-au intalnit direct la restaurant, iar de acolo au plecat spre casa fiecare la volanul propriei masini. Vezi VIDEO pe Cancan.ro.

Lorena este foarte talentata

Micuta le-a mostenit nu numai frumusetea, ci si talentul artistic, cantand ori de cate ori are ocazia, remarcandu-se, de exemplu, alaturi de Elena Gheorghe. In timp ce Laurentiu Duta isi vede de cariera sa muzicala, Ianula a preferat sa urmeze alta cale, desi nu i-ar fi lipsit talentul muzical.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 15°C
Modifică setările cookies