Nou trend pe litoral: plaje all inclusive unde se poate lua masa. Părerile turiștilor

Data publicarii: Duminica 23 Iunie 2019, 18:46

Administratorii plajelor all inclusive au început să le ofere clienţilor și mâncare, pe lângă şezlonguri şi băuturi iar în unele locuri au fost amenajate adevărate cherhanale. Ideea este ca turistul care ajunge acolo să aibă atâtea oferte încât să nu mai dorească să meargă în altă parte.     

Peştele este azvârlit pe plitele încinse la câţiva metri de şezlongurile instalate pe o plajă din Mamaia, dar nu la o cherhana, aşa cum aţi presupune. 

Cei mai mulţi dintre administratori şi-au deschis inclusiv restaurante, cele mai multe cu specific pescăresc. 

Astfel de locuri veţi găsi în special în zonele scumpe ale staţiunilor. În timp ce turiştii sunt serviţi cu fructe şi cocktailuri răcoroase, la ora prânzului nu mai sunt nevoiţi să meargă la terase sau la restaurante ca să mănânce. 

Georgiana Stanilă, administrator plajă: "Ne-am adaptat şi noi noului trend, am văzut că prinde foarte bine afară. Pot servi masa, avem platouri de fructe de mare, midii, scoici, peste, peşte proaspăt." 

Elena Luțan, administrator plajă şi terasa: ”Prinde foarte bine, terasa este amenajata chiar pe plajă, oamenii care stau la şezlong vin şi servesc la noi micul dejun, prânzul, cina. Îi aşteptăm cu drag la mare să vină în concediu, să se simtă bine şi să se distreze."

Iar cei care vin la plajă recunosc că este mult mai comod şi că se simt aproape că în resorturile all inclusive. Singura diferenţa este că pot ajunge aici fără nici o rezervare, într-o fugă în weekend.

Turistă: "Mi se pare o idee foarte mişto să stai să mănânci la un restaurant mâncare de fructe de mare şi plajă lângă, mi se pare o idee chiar mişto." 

Turist:"Mâncarea este foarte ok, plajă aproape. Chiar o idee super."

 Cele mai multe terase de acest gen sunt în centrul şi în nordul staţiunii Mamaia, dar şi în Eforie, Jupiter, 2 Mai şi Vama Veche.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 11°C
Constanta
Aer 11°C
Eforie
Aer 11°C
Costinesti
Aer 11°C
Neptun
Aer 10°C
Modifică setările cookies