O ploaie de vara i-a racorit pe turistii infierbantati de pe litoral. Cei mai curajosi au facut baie in mare, pe ploaie

Data publicarii: Vineri 31 Iulie 2015, 18:39

Turistii ajunsi pe litoral s-au racorit vineri sub stropii unei ploi calde de vara. Meteorologii au emis pentru aceasta zona o avertizare de cod galben de ploaie si descarcari electrice. Oamenii au cautat repede adapost, dar unii s-au bucurat de ploaie si au facut baie in marea fierbinte.

Cerul litoralului s-a acoperit dintr-odata de nori si o ploaie de vara i-a pus pe turisti pe fuga. Unii s-au refugiat sub umbrele, altii si-au pus in cap prosoapele de plaja.

 

Turist
: "Eu stau sub umbrela, nu imi place sa stau la soare sunt ceva mai sensibil. Beau o bere cu baietii, ne relaxam si cand ne plictisim plecam acasa."

 

Acesti turisti care au platit sezlonguri pentru o zi intreaga s-au trezit brusc fara perne.



 

Turist: "Au strans sezlongurile ca a inceput ploaia. Au motivat ca trebuia sa ne interesam la meteo ca ei nu au nicio responsabilitate"

 

Unora ploaia le-a stricat ziua de plaja. Altii insa nu au oprit distractia si s-au aruncat in apa ce pare mai calda atunci cand ploua.



 

 

Reporter: Cum este?
Turist: E fierbinte, cea mai fierbinte apa de pe lume.
Reporter: Ai mai facut baie in mare pe ploaie?
Turist: Da,  fac si acum vrei sa-ti arat?"


 

Meteorologii anuntasera pentru judetul Constanta cod galben timp de o ora. Aversele au depasit in acest interval 25 de litri pe metrul patrat, iar vantul s-a intensificat.

 

Daca nu ati ajuns inca la malul marii trebuie sa stiti ca s-a aglomerat deja. Hotelurile sunt rezervate la capacitate maxima. O camera dubla la 3 stele costa 400 de lei pe noapte,  iar la 4 sau 5 stele poate urca pana la 1000 de lei.

 

Multe dintre restaurantele din Mamaia sunt si ele rezervate pentru vineri seara asa ca si pentru o masa libera exista riscul sa alergati. Vremea este frumoasa, noroc cu ploaia rapida din aceasta dupa amiaza care a mai racorit litoralul dupa cateva zile caniculare! Sambata, iubitorii sporturilor nautice se pot bucura de festivalul de kyte iar spre seara de petrecerile private ale cluburilor de fite.



 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 9°C
Constanta
Aer 9°C
Eforie
Aer 11°C
Costinesti
Aer 9°C
Neptun
Aer 9°C
Modifică setările cookies