O saptamana de cazare pe litoral cu doar 500 de lei. In ce statiuni e valabila oferta Zile gratuite de vacanta 2014

Data publicarii: Luni 04 August 2014, 22:19

Zeci de hoteluri s-au inscris in programul "Zile gratuite de vacanta 2014" pentru a reusi sa-i convinga pe turisti sa vina la mare si in perioadele mai putin aglomerate.

Cele mai multe dintre unitati se afla in statiuni mai putin aglomerate unde, in afara de weeknduri gradul de ocupare nu depaseste 60%. Pachetele pentru 6 nopti de cazare plus una gratuita incep de la 500 de lei pentru un hotel de 2 stele in statiunea Venus si pot ajunge pana la 1000 de lei, la un hotel de 4 stele din statiunea Mamaia. In Eforie Nord pentru 5 nopti de cazare plus una gratuita veti plati in jur de 800 de lei la un hotel de 3 stele.

"Dupa data de 20 august vanzarile pe litoral incep sa scada. Din cauza aceasta si tarifele sunt mai mici decat in aceasta perioada si atunci hotelierii vin cu oferta de a sta o zi in plus pe care sa nu o plastesti. E mai bine sa ai niste turisti in hotel chiar daca platesc mai putin decat sa ai hotelul gol", a explicat vicepresedintele FPTR.

Numai in Mamaia s-au inscris 18 hoteluri, alte 17 in Eforie, 14 in Neptun si Olimp si 12 in Saturn. Unele dintre ele chiar au plusat oferta si au inclus in pret inca o zi gratuita.

"Oferta este de genul platesti 5 nopti de cazare si primesti una gratuita sau 6 nopti si a sasea este gratuita. Este un program prin care incercam sa atragem si mai multi turisti pe litoralul romanesc. Sunt peste 70 de hoteluri inscrise in acest program", explica Ana Smandean, consilier comunicare ANAT.

In septembrie se va lansa si programul "Litoralul pentru toti" in care o saptamana de cazare va costa cat costa acum o noapte pe litoral spun repretentantii Federeatiei patronatelor din turism.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 13°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies