O saptamana la un hotel de 4 stele din Mamaia costa cat un weekend in iulie. Oferta pe litoral in prima zi de toamna

Data publicarii: Marti 01 Septembrie 2015, 18:09

Litoralul romanesc este intesat si arata ca in plin sezon, chit ca ne aflam in prima zi calendaristica de toamna. Cum este si firesc, romanii care sunt acum in concediu sunt extrem de fericiti. Vremea este minunata, iar tarifele au scazut si cu 30 de procente. Inclusiv cele pentru practicarea unor sporturi nautice.

In plus, prin programul ''Litoralul pentru toti", o saptamana la mare, la un hotel de 4 stele din Mamaia, va costa cat un weekend in iulie sau august.

Distractie, 35 de grade Celsius, sporturi nautice si o aglomeratie ca in plin sezon. Asa arata litoralul marti, in prima zi de toamna. Niste turisti recunosc ca nu aveau in plan sa vina si a doua oara la mare, dar soarele arzator le-a facut pofta.

"Am venit acum... Ne-am uitat la meteo si am zis sa dam o fuga de 4 zile la mare. Asta vara am platit 2.500 de lei, iar acum 800 de lei", spune un barbat.

Preturile mai mici i-au indeplinit si dorinta unei doamne din Prahova.  Este casnica, iar cu economiile facute din salariul de sofer al sotului si-a luat cei doi copii si au venit la Mamaia, pentru doua zile, pentru prima data in viata.

Intre 80 si maximum 130 de lei costa acum o camera la un hotel de 2 sau 3 stele, asa ca nu e de mirare ca multi si-au facut rezervare din timp.

Iulian Chitan, administrator plaja: "Am scazut preturile la jumatate la sezlong. Daca acum 2 saptamani era 30 de lei, acum este 15 lei. Pentru grupuri mari avem oferte: platesti 4, primesti unul gratis, 5, 2 gratis."
 
Si pentru cei care vor sa practice sporturile nautice, preturile sunt bune: o jumatate de ora petrecuta printre valuri la bordul unui skijet costa 200 de lei, iar o tura cu banana gonflabila sau salteaua plutitoare, costa 30 de lei de persoana.

Si la mancare sunt reduceri. "Aseara am luat un platou mare, pentru patru persoane, cu 140 de lei si in urma cu doua saptamani il luam dublu. Deci, e ok", spune un turist. 

La sfaristul saptamanii, cluburile si terasele de pe plaja anunta petreceri incendiare de inchidere a sezonului estival.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies