OFERTE SPECIALE DE PASTE PE LITORAL

Data publicarii: Joi 03 Aprilie 2014, 19:11

Pentru cei care-si doresc o avanpremiera a vacantei de 1 Mai, litoralul romanesc vine cu o oferta de ultima ora.

Chiar daca cele mai multe hoteluri se deschid cu doar cateva zile inainte de 1 Mai, sunt si unitati de cazare care vor fi pregatite sa intampine turistii de Pasti. Pentru aceasta perioada, ofertele de pe litoralul nostru se adreseaza mai ales celor romantici, care cauta mai degraba liniste decat petreceri si agitatie.

Bineinteles, oaspetii vor avea parte de traditionala masa de sarbatori cu oua rosii si cozonac. Iar pentru cei cazati in Mamaia, ce vor sa participe la slujba de Inviere, care si in acest an ar putea avea loc pe malul marii, hotelierii le pun la dispozitie mijloace de transport.

Cele mai multe oferte de Pasti de pe litoralul nostru sunt in Mamaia, la hotelurile de 4 si 5 stele. Tarifele sunt insa mult mai mici decat cele de 1 Mai. De exemplu, la un hotel de 5 stele din statiune, un pachet de doua nopti, cu acces la sauna, jacuzzi si SPA, plus dejunul traditional din prima zi de Paste, costa putin peste 500 de lei de persoana. 

De 1 Mai, pretul aceluiasi pachet creste cu 40 la suta.

La mare cautare sunt si hotelurile de pe malul lacului Siutghiol, unde te poti bucura, chiar din pat, de o priveliste superba. 

Hotelierii au pregatit si pachete all inclusive, care pe langa trei nopti de cazare, mese si gustari, includ acces la SPA, dar si alte distractii.
 
Ca in fiecare an insa, multi turisti se vor duce si la vecinii bulgari pentru ca acolo preturile sunt mai mici. Potrivit estimarilor agentiilor de turism, in jur de 5 mii de romani 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 16°C
Constanta
Aer 16°C
Eforie
Aer 17°C
Costinesti
Aer 17°C
Neptun
Aer 17°C
Modifică setările cookies