Ofertele de Rusalii pentru romanii care vor sa iasa din oras. Pachete speciale de 4 zile, cu 30% mai ieftin ca in plin sezon

Data publicarii: Marti 27 Mai 2014, 19:18

Chiar daca vacanta de vara pare inca un vis frumos, romanii isi fac totusi planuri pentru un mic concediu. Potrivit legii, de Rusalii, angajatii au dreptul la doua zile libere: 8 si 9 iunie. Si cum acestea cad duminica si luni, hotelierii vin deja cu oferte. Gasiti pachete speciale de 4 zile pe litoral, la munte, dar si in strainatate, mai ieftine si cu 30 la suta fata de cele din plin sezon.

Cea mai buna veste vine de la meteorologi. Vremea se anunta excelenta in perioada Rusaliilor cu mult, mult soare si mare linistita. Asa ca nu va mai ramane decat sa puneti mana pe telefon sau sa intrati pe internet si sa va faceti rezervare la mare.

Dupa ce au dat lovitura de 1 mai, hotelierii sunt pregatiti si de Rusalii sa umple toate camerele. Deja multe au fost rezervate. Iata oferta la 4 stele, unde pentru o noapte de cazare doi adulti platesc 169 de euro.

"Pachetul include demipensiune, cazare, accesul gratuit la spa center, entertaiment pentru copii, iar copiii pana la 12 ani beneficiaza de cazare gratuita", spune managerul unui hotel.

Pentru doua sau trei stele,  platiti intre 200 si 300 de lei, de vineri si pana duminica iar daca inchiriati un apartament va costa cel mult 300 de euro.

Si la munte hotelurile si pensiunile sunt rezervate in proportie de aproape 90%, mai ales ca si acolo vremea se anunta prietenoasa. La Sinaia, in acest hotel de patru stele, oaspetii vor avea parte si de surprize. 

Trei nopti de cazare , cu mic dejun inclus costa 380 de lei de persoana 

Cei care aleg sa plece din tara au variante. In Bulgaria, 3 nopti de cazare, la un hotel de  3 stele, cu all inclusive, costa 113 euro de persoana.

Turistii mai activi care vor sa si viziteze o capitala pot alege Roma , Amsterdam, Budapesta sau Praga. Vor da in medie 300 de euro de persoana, cu tot cu biletul cu avionul.  

Rusaliile se regasesc printre cele 12 sarbatori legale pe care le au romanii.

La nivel european, Romania nu este insa campioana zilelor libere. Franta, de exemplu, are 40, Austria 38, Spania 36, iar Ungaria- 17.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 9°C
Constanta
Aer 9°C
Eforie
Aer 11°C
Costinesti
Aer 9°C
Neptun
Aer 9°C
Modifică setările cookies