(P) Ce poți face la mare cu 20 lei?

Data publicarii: Joi 21 August 2014, 18:10

Cu toate că nu ai fi crezut, chiar și pe litoral te poți distra cu numai 20 lei după ce apune soarele. Alternativele sunt multiple.

                 Dacă unii aleg să se dea în mașinuțe, să închirieze o bicicletă sau să stea la o terasă împreună cu familia și prietenii, alții aleg să folosească timpul liber altfel, tot în liniște, hrănindu-și setea de muzică bună și teatru. Totul contra a 20 lei. 


                  Pentru cei din urmă, Teatrul de Vară Jupiter are soluția. Și o soluție rezonabilă, având în vedere că prețul pentru un bilet la spectacolele stagiunii este 20 lei. Pentru această sumă, ei pot petrece clipe de neuitat, în aer liber, la Jupiter, alături de nume mari din muzica și teatrul românesc.


                   Cum este și cazul acestei săptămâni, de exemplu:
           Luni, 18 august: În general, când ajungi la mare cu cei mici, numărul alternativelor de a-ți petrece timpul liber se micșorează. Nu și la Teatrul de Vară Jupiter, unde ziua de luni este dedicată special celor mici. “Jack și vrejul de fasole”, după povestea britanica ce poartă același nume, este cea mai bună alternativă pentru a petrece o seară împreuna cu familia. Dramatizarea este atat de bine pusă în scenă, încât chiar și cei mari vor fi prinși de firul replicilor, aducându-și aminte de copilărie.


           Miercuri, 20 august: La mijloc de săptămână, Proconsul îți dă șansa să fii star alături de ei pe scena de la Jupiter, într-o repriză de karaoke live, ce se lasă și cu premii. Bineințeles, asta numai după un concert în care te vei simți  cum nu te-ai mai simțit vreodată pe litoral. Atenție, Proconsul nu vin singuri , ci alături de JerryCo și Krems (o trupă alcătuite din nume cu însemnătate pentru rock-ul românesc: Pefi Pop –tobe, Mircea Burete Preda- bas și Călin Boca- chitară). Totul la 20 lei.

           Vineri, 22 august: Unul dintre numele cunoscute din sitcom-urile de la Pro TV vine la Jupiter: Paul Ipate, într-o piesă semnată de Mimi Brănescu. ”Flori, filme, fete sau băieți” este cel mai bun mod de a-ți petrece finalul de weekend pe litoral, în liniștea serii, cu zâmbetul pe buze. Și asta pentru că piesa este o comedie despre relații, alegeri, monotonii și evoluții. Dacă nu îți mai aduci aminte cum arăta dragostea la 16 ani, atunci vino la Teatrul de Vară Jupiter, să râzi copios de gafele pe care chiar tu le făceai la acea vârstă.


                       www.teatruldevarajupiter.ro

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies