(P) Devino model FashionTV!

Data publicarii: Marti 29 Iulie 2014, 18:44

Andreea Mirica a castigat titlul Miss Turism in concursul Miss Litoral 2014.

       Timp de un an, o vom vedea in toate campaniile de promovare a statiunii Mamaia si a altor destinatii turistice din Romania.
Andreea a debutat pe catwalk chiar in ziua in care a implinit 14 ani. Stilul si frumusetea au ajutat-o sa se faca remarcata, iar in urma participarii la Summer Fashion Festival din 2012, Andreea a mai castigat premii precum Miss Fotomodel si Miss FTV Energy Drink.


       De asemenea, frumoasa bucuresteanca a fost aleasa sa participe la evenimente exclusiviste din Monte Carlo, Viena si Cannes, chiar in timpul festivalului de film. Asa a inceput povestea de succes a Andreei Mirica, o tanara de 20 de ani, cu dimensiunile 85-60-94, studenta la SNSPA.


        Sportul si o alimentatie sanatoasa sunt secretele care o ajuta sa se mentina intr-o forma maxima, ne-a marturisit Andreea. Pe langa cei doi litri de apa pe zi, modelul merge la sala de sport de minimum trei ori pe saptamana. Pentru un ten perfect, nu-i lipseste din geanta apa termala, iar pentru a avea un par stralucitor, manechinul se bazeaza pe uleiul de masline. Acestea ar fi cateva dintre secretele de frumusete ale Andreei.


        Mai multe poze cu Andreea si povestea ei de succes, vezi aici!


        Andreea e model diamond in Comunitatea Fpeople.ro! Vezi profilul ei si creeaza-ti si tu cont! 

         Vrei o sansa ca a Andreei? Daca iti doresti sa beneficiezi de sedinte foto gratuite, de job-uri in modelling si frumusete si sa participi la evenimentele Fashiontv din tara i strainatate, inscrie-te in comunitatea fpeople.ro printr-un cont gratuit, participa la casting-urile din Caravana Fashiontv si aplica la joburile din serviciul Fashion Jobs.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 17°C
Constanta
Aer 17°C
Eforie
Aer 16°C
Costinesti
Aer 19°C
Neptun
Aer 19°C
Modifică setările cookies