(P) Sa inceapa carnavalul! Primarul Radu Mazare devine Stefan cel Mare pe scena Fashiontv din Mamaia.

Data publicarii: Marti 29 Iulie 2014, 18:59

Dupa extraordinarul debut de la inceputul lunii iunie, cand 25.000 de turisti au luat parte la show-ul din Piata Cazino, Carnavalul Mamaia revine cu nou spectacol exceptional si multe surprize speciale pentru spectatori.

Fashion Summer Festival Mamaia 2014 continua in acest weekend cu o noua editie speciala a Carnavalului Mamaia. La inceputul sezonului estival l-a interpretat pe Iulius Cezar si a avut-o alaturi pe scena pe vedeta de televiziune Mihaela Radulescu, in rolul Cleopatrei.

De data aceasta, primarul Radu Mazare se pregateste pentru un nou rol.


Sambata, 2 august, incepand cu ora 20:30, in Piata Cazino din Mamaia, Radu Mazare va deveni domnitorul Stefan cel Mare. Carele alegorice vor surprinde din nou turistii prin decorurile lor impresionante. Costume spectaculoase, o echipa unica de actori, acrobati si tinere superbe, intr-un spectacol de proportii care va transpune pe scena istoria celui mai cunoscut domnitor al Moldovei. Invitate speciale ale evenimentului sunt reputatele interprete Irina Loghin si
Maria Carneci.


Evenimentul va fi transmis live pe site-ul Fashiontv – www.fpeople.ro, dar si pe vacantalamare. stirileprotv.ro (partener media).

Mamaia a devenit prima si singura statiune din Europa care ofera turistilor spectacole gratuite in intregul sezon estival prin evenimentele de anvergura organizate pe toata perioada verii de Fashiontv in cadrul Fashion Summer Festival 2014.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 13°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies