(P) Soare, teatru si muzica la Jupiter!

Data publicarii: Joi 07 August 2014, 19:51

Concediul perfect pentru orice turist!

             Ascunsa bine printre drumurile intortocheate ale litoralului si strajuita de paduri racoritoare, statiunea Jupiter este locul unde de 4 veri incoace se intampla lucruri magice: copiii sunt fericiti, iar cei mari petrec in liniste si se bucura de fiecare moment magic ce le iese in cale.

             Ce-i drept, si oferta este diversificata. Iar una din alegerile cele mai bune pe care turistii care ajung in Jupiter le pot face este sa ajunga la Teatrul de Vara. Aici, magia se intampla in fiecare seara estivala. Nu trece o zi fara ca teatrul de copii sa se intample, muzica buna sa se produca, iar teatrul romanesc sa fie apreciat la adevarata lui valoare.

Miercuri, 30 iulie, ora 21.00


            In fiecare zi de miercuri, muzica buna este ca la ea acasa pe scena de la Jupiter si este condimentata de o repriza de karaoke live cu Proconsul. De altfel, ziua de miercuri este ziua Proconsul la “Jupiter Square Garden”, dupa cum l-au numit chiar baietii . Melodii precum “No matter what”, “Mi-ai luat inima”, “Esti fata pentru care cant”, “Cerul” si “Asa trec anii ” se vor auzi pana departe, pe mare, la Jupiter. De asemenea, curajosii isi pot incerca norocul si vocea alaturi de Proconsul, intr-o repriza (prelungita) de karaoke pe cele mai cunoscute melodii ale trupei. Bineinteles, efortul le va fi rasplatit cu premii pe masura! Proconsul nu vin singuri, ci impreuna cu JerryCo, de care ii leaga atat o prietenie frumoasa, cat si o relatie profesionala fructuoasa.
Pret bilet: 20 lei
Biletele pot fi achizitionate de la Casieria Teatrului de Vara Jupiter (orar 16.00-22.00) sau online, de pe www.evenimentelitoral.ro


Vineri, 01 august, ora 21.00


            In prima zi de august si la final de saptamana, turistii din Jupiter pot alege sa ia un … respiro teatral, in aer liber, alaturi de doi dintre cei mai buni actori romani: Magda Catone si Claudiu Bleont, in comedia fara precedent (dar cu antecedent) : “Un barbat si mai multe femei”. Din spusele criticilor, comedia este una dintre cele mai bune produse vreodata, si asta pentru ca subiectul tratat este unul natural si normal: cum reactioneaza un barbat timid in fata eternului farmec feminine. Replicile sunt savuroase, mimica pe masura, iar rasul…ca la el acasa.  In plus, o piesa de teatru este recomandarea perfecta pentru un final de saptamana reusit.
Pret bilet: 20 lei
Biletele pot fi achizitionate de la Casieria Teatrului de Vara Jupiter (orar 16.00-22.00) sau online, de pe www.evenimentelitoral.ro


Duminica, 03 august, ora 21.00


            In weekend, la Teatrul de Vara Jupiter, cei mici sunt privilegiati. Si asta pentru ca au ocazia unica de a se imprieteni cu animalele marine, in “Florida Show”, un show spectaculos, cum altul nu mai este pe litoral. Trei mici vedete necuvantatoare  abia asteapta sa ii cunoasca pe cei mici si sa le arate ce giumbuslucuri stiu sa faca. Dintre ele, cel mai dragastos este Enzo-leul de mare, care stie “sa se dea bine” pe langa toti cei care se apropie de el. Foca Minnie este foarte “pupacioasa” si usor neascultatoare, iar hipopotamul Pepa este foarte flexibil pentru greutatea ce o poarta “in spinare”. Toti sunt insa topiti dupa copii, pe care ii invita la Florida Show, sa ii cunoasca mai bine.
In fiecare sambata si duminica, de la ora 21.00
Pret bilet: 15 lei
Biletele pot fi achizitionate de la Casieria Teatrului de Vara Jupiter (orar 16.00-22.00) sau online, de pe www.evenimentelitoral.ro
 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies