Parada carelor alegorice de la Mamaia. Radu Mazare a aparut costumat in regele Babilonului

Data publicarii: Duminica 28 Iulie 2013, 09:11

Toata suflarea din Mamaia a fost invitata sambata seara la carnaval de regele Babilonului, Nabucodonosor, intruchipat de edilul Radu Mazare.

Deja vestita parada a carelor alegorice a fost urmarita de peste 50.000 de turisti vrajiti de dansatoarele costumate ca la festivalul de la Rio.

Centrul statiunii a fost asadar, din nou, un ring urias unde toata lumea a fost poftitA sa se distreze.

Primarul Radu Mazare a stat aseara din nou in fruntea caravanei si a condus alaiul de care alegorice. Si-a luat in serios rolul de rege al Babilonului si a fost foarte atent la detalii atunci cand si-a ales tinuta. Alaturi, i-au stat, zambitoare, si "sotiile".

"Istoria Regelui Nabucodonosor ne invata ca nimic nu este vesnic pe lumea asta. Asadar, ati venit sa va bucurati de viata, sa cantati, sa dansati, cu atat ne alegem din aceasta viata." - Radu Mazare.

Carele alegorice, pline de stralucire, si dansatoarele cu trupuri zvelte le-au creat turistilor impresia ca sunt chiar la carnavalul de la Rio.

Pana si ambasadorul Braziliei in Romania, invitat de asemenea la petrecere, a marturisit ca s-a simtit ca pe sambadrom.

"Mi-a placut foarte mult, este o petrecere bine organizate cu fete frumoase exact ca in Brazilia sau poate chiar mai frumos." - Raymundo Magno, ambasadorul Braziliei in Romania.

La defilare a participat, pentru prima oara, si Raducu Mazare, fiul primarului.: "Nu e greu pentru ca impreuna cu distractia e si munca si cand se imbina, e usor."

- Regizorul bun, costumele frumoase.
- Dar despre fete?
- Like...
- Ce v-a placut cel mai mult ca-i o desfasurare de forte...
- Ma aude sotia... femeile...


La spectacolul de aseara a venit si DJ Pascal. Acesta a mixat aria "Corul sclavilor", din opera Nabucco de Giuseppe Verdi.

"Deja se apropie cu multimea de oameni pe care eu am vazut-o in Brazilia. La anul, vom avea o piata mai mare sa incapa si mai multi oameni."

Turistii sunt asteptati la carnaval in fiecare sambata, pana la sfarsitul lunii august.
 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 10°C
Constanta
Aer 10°C
Eforie
Aer 13°C
Costinesti
Aer 11°C
Neptun
Aer 10°C
Modifică setările cookies