Peste 60.000 de persoane în a doua zi la Neversea. Mesajul lui Sean Paul pentru români

Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2019, 15:07

Peste 60.000 de fani din ţară şi din străinătate au participat la cea de-a doua zi Festivalului Neversea, care are loc pe o plajă din Constanţa, cei mai aşteptaţi artişti de vineri fiind Sean Paul şi Afrojack.

De asemenea, peste 400 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la corturile de prim-ajutor amplasate în perimetrul festivalului, opt dintre acestea fiind transportate la spital.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, debutul celei de-a doua zile a festivalului Neversea a fost făcut de pe scena principală de Albwho, urmată de The Motans, Grasu XXL Live, Sean Paul, Will Sparks, Danny Avila, Vini Vici şi Afrojack, cu care, fanii festivalului au prins cel de-al doilea răsărit la malul Mării Negre. Sean Paul a urcat pentru prima dată pe scena festivalului Neversea, însă la finalul show-ului a declarat că s-a simţit incredibil.

“Ştiam că publicul din România ştie să se distreze dar în această seară mi-au depăşit toate aşteptările. A fost nebunie curată şi m-am simţit incredibil de bine pe scenă. Mi-aş dori să mă reîntorc aici”, a declarat Sean Paul, conform news.ro.

Show-urile lui Albwho, The Motans, Grasu XXL, Will Sparks, Danny Avila, Vini Vici şi Afrojack au putut fi urmărite live pe pagina de facebook şi canalul de YouTube Neversea.

Pe celelalte scene au concertat alţi peste 30 de artişti printre care Raresh, Guy Gerber, Lilly Palmer, Culese din Cartier, Sub Focus Dj Set şi mulţi alţii.

Sâmbătă seară pe scena principală a festivalului Neversea vor urca Jessie J, Salvatore Ganacci, KSHMR, Steve Aoki, precum şi Manuel Riva şi Delia.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, în a doua zi a Festivalului Neversea, cei peste 50 de paramedici care încadrează punctele de prim ajutor şi posturile medicale avansate au asistat 402 persoane cu diverse afecţiuni, iar dintre acestea opt au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii amănunţite. Astfel, printre problemele de sănătate acuzate de cele peste 400 de persoane s-au numărat febră, escoriaţii, cefalee, alergii, lipotimii, traumatisme sau dureri abdominale.

În prima zi a Festivalului Neversea 291 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar şase dintre acestea au fost duse la spital.

Festivalul Neversea a început joi după amiază şi se va încheia luni dimineaţă.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies