Petrecere fără sfârșit pe litoral. ”Am cheltuit pe ţinute câteva mii de euro. Eticheta contează”

La malul mării, zecile de mii de turiști, ajunși îndeosebi la Mamaia și Vama Veche, nu s-au oprit din petreceri. În nordul stațiunii Mamaia, răsăritul îi prinde pe plajă, dansând, după o noapte nebună în club, cu șampanie fină, adusă cu roaba, și artificii. 

Iar dimineața, cine a băut prea mult și vrea să-și revină, se drege cu niște zeamă de varză acră. În tot acest timp, fetele cochete se întrec în ținute și accesorii ca să dea bine în poze și să adune like-uri. 

Două mii de oameni au dansat frenetic pe ritmurile mixate de Gianluca Vacchi, un DJ milionar, care a mai venit la noi în ţară.  

Tânără: "Îl cunosc pe Gianluca, am stat la masă cu el când a mai fost în România. Ştim cu toţii, are energie, dansează."

Cu o avere estimată la 450 de milioane de dolari, italianul Gianluca Vacchi este moştenitorul unui imperiu din industria ambalajelor. El a devenit celebru după ce şi-a dezvăluit pe internet viaţa de milionar excentric.

Postările  în care italianul dansează, face acrobaţii ori se plimba cu skyjet-ul în costum au ajuns să fie urmărite de peste 11 milioane de oameni de pe toată planeta.

Milionarul italian a fost adus la Mamaia cu o limuzină. Când s-a dezlănţuit pe scenă, în jurul lui au ţâşnit flăcări.

Între timp, mesele s-au umplut cu sticle de şampanie aduse de ospătari cu arficii - aşa cum cere obiceiul locului. Spre noapte, muzica şi-a schimbat ritmul.

După patru nopţi şi cinci zile de distracţie, fetele încă arată impecabil. Au ţinuta studiată şi nu le lipsesc ochelarii de soare.

Tânără:  Cât este necesar, cheltuim, că nu pot să apari oricum.
Reporter: Ce e cel mai scump pe tine?
Tânără: Trebuie să zic? Ceasul. Costă 10.000 de euro.

Domnii, în schimb, au alte griji.

Tânăr: "Faptul că eşti un bărbat respectat, că ai mese în locurile exclusiviste, eu asta consider că apreciază o fată şi că eşti un băiat de caracter.''

În Mamaia Nord petrecerile s-au terminat duminică seară cu artificii. La festivalul de muzică electronică, muzica nu s-a mai oprit de 60 de ore. 

În corturile festivalului pun muzică peste 90 de DJ. Tim a venit pentru spectacolul de aici din Olanda. Spune că nu a mai dormit de joi, dar are încă energie să ne prezinte locul. 

Tim: ”Aş vrea să stau aici pentru totdeauna.”

Pe scena festivalului, DJ-ul Marco Corola a mixat în continuu peste 25 de ore şi şi-a depăşit recordul de anul trecut  când a stat non-stop la pupitru o zi întreagă.

Reporter: De cât timp dansezi?
Tânăr: Păi am ajuns ieri dimineaţă, am stat toată ziua şi ieri noapte. Am dormit 5 ore din 24.

Pe lumină, lumea din cluburi s-a mutat pe plajă şi la terase. Aici unii fac paradă cu sumele pe care le-au cheltuit.

Tânăr: Avem mulți bani.  De fapt, am cheltuit  2.500 de euro, am plătit cameră vreo 400 şi în rest pe mese.
Reporter: Câţi bani mai ai la tine?
Tânăr: Nu ştiu. Câteva mii de euro, habar nu am.

În timp ce banii domnilor se duc pe distracţie, tinerele au şi-au dat banii pe haine, conştiente ca la petrecerile de zi, aşa ies în evidenţă. 

Tânăra: "Am cheltuit pe ţinute câteva mii de euro, pantofii pe care îi am sunt 700 de euro. Eticheta contează."

Tânăra: Mi-am făcut singura ţinuta.
Reporter: Cat ai dat pe pantofi?
Tânăr: Nu pot să spun

Pe litoralul nostru petrec zilele acestea aproape 80.000 de oameni. Jumătate dintre ei sunt la Mamaia.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 4°C
Constanta
Aer 4°C
Eforie
Aer 3°C
Costinesti
Aer 3°C
Neptun
Aer 2°C