Petreceri cu animatoare si sampanie, in acest weekend pe litoral. Beach-barurile dintre Mamaia si Navodari s-au deschis pentru turisti

Data publicarii: Vineri 12 Iunie 2015, 18:40

E vara in toata regula la mare. Temperaturile ridicate au facut miercuri nisipul sa friga si sa incalzeasca apa pentru o baie reusita.

Partea buna este ca weekendul vine cu multe grade in aer, asa ca administratorii cluburilor au programat primele petreceri sub soare. Sticlele de sampanie au fost puse din timp la rece, iar animatoarele fierbinti si-au facut deja aparitia.

Animatoarele au aparut dezinvolte la Mamaia - semn ca s-a deschis cu adevarat sezonul estival. Domnii le admira de la distanta miscarile si trupurile bronzate uniform.

In cealalta tabara nici Marius nu trece neobservat. Recunoaste ca nu renunta la sala nici in zilele de vacanta.

Reporter: Ce-o sa faci in weekend?
Marius: Diseara club, maine dimineata, dupa club, antrenament, iar plaja, seara, club si duminica relaxare tot la plaja.


Cateva domnisoare au furat deja startul acestui weekend si au petrecut toata ziua pe sezlong. Diana a venit din Timisoara si spune ca se ascunde de canicula pe litoral unde vremea este perfecta.

Diana: Nu e nici prea cald sa ne topim, e super, canicula la oras, aici 27-29 de grade mi se pare super ok.
Reporter: Cate ore crezi ca o sa dormi weekendul asta?
Diana: Putine, foarte putine dar o sa recuperam cand ajungem acasa


Tanar: "Fete frumoase, sunt brandul Romaniei. Toate sunt pregatite pentru vara, sunt pregatite pentru viata si se pregatesc continuu - imbracate, dezbracate, bronzate, tatuate mai nou acum."

Si beach-barurile dintre Mamaia si Navodari s-au deschis in sfarsit pentru turisti. Aici atmosfera e boema, dar serviciile de 5 stele. Fotoliile si veiozele sunt vintage iar umbrele din dantela.

George, administrator de plaja: "In seara asta deschidem cu o petrecere, maine o sa avem iar petrecere, poimaine iar petrecere, a inceput vara."

La vecini gasim un pian, perne confortabile si cocktailuri colorate fara alcool. Harry, administrator de plaja: "Introducem un nou range de cocktailuri, pe baza de bere de ghimbir. Sunt foarte sanatoase foarte colorate, invitam pe toata lumea sa le incerce."

Tarifele de pe litoral sunt inca cele din extrasezon. Un sezlong se poate inchiria cu 15 lei. O camera la un hotel de trei stele costa 250 de lei pe noapte, iar la patru stele o sa platiti in jur de 320 de lei.

Le dam o veste buna celor aflati deja la malul marii sau celor care vor sa fuga de canicula din marile orase. Meteorologii anunta vreme perfecta de plaja cu maxime care vor atinge chiar si 30 de grade Celsius.

Marea are in jur de 22 de grade tocmai buna pentru imbaiere, iar curentii s-au linistit dupa furtuna de zilele trecute. Pentru cei care vor sa se indrepte spre litoral si nu au masina, de miercuri, CFR Calatori a introdus Trenurile Soarelui 2015.

Astfel trenurile vor parcurge distanta Bucuresti Nord - Constanta in doua ore. Pretul unui bilet intreg este de 62 de lei, dar daca va luati un tichet dus-intors primiti o reducere de 10%.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 15°C
Constanta
Aer 15°C
Eforie
Aer 16°C
Costinesti
Aer 15°C
Neptun
Aer 15°C
Modifică setările cookies