Petreceri până la răsărit la malul mării. Turiștii s-au bucurat de piesele britanicului Craig David

Data publicarii: Duminica 24 Iunie 2018, 08:59

În lipsa unei mini-vacanțe, tinerilor ce iubesc petrecerile la malul mării le-au mai rămas acum doar weekend-urile de care profită din plin, până în zorii zilei.

Sâmbătă seară, de pildă, în staţiunea Mamaia, centrul distracţiei a fost  concertul artistului britanic Craig David, aflat pentru prima dată în România.

Pe litoral, startul petrecerilor s-a dat înainte de lăsarea întunericului. Într-un club cu pretenţii din nordul staţiunii Mamaia, tinerii abia dacă mai aveau loc să se mişte. Ospătarii au avut însă grijă mereu să le umple paharele cu şampanie.

Petrecerea a culminat cu apariția pe scenă a cântăreţului britanic, Craig David. 

Aflat pentru prima dată în ţara noastră, artistul s-a arătat încântat de publicul de pe litoral, care a vibrat pe melodiile sale celebre. 

Într-un alt club din Mamaia, fanii lui Zorba Grecul s-au distrat alături de artişti din insulele greceşti ale Mediteranei.

"E super muzica grecească. Plajă, foc de tabără, este absolul superb", spune o tânără.

"E minunată senzaţia şi tot ambientul ăsta de aici să stai lângă foc, să asculţi muzica asta grecească, intri aşa în starea asta a lor mediterană”, spune o altă tânără. 

"Uşor, uşor am cam intrat în vară şi este nevoie de rezervare. Trebuie cel puţin cu două zile înainte să facem rezervări, altfel găsim foarte greu mese libere", a transmis George Ticu, administratorul unui club de la malul mării. 

Petreceri au fost şi în celelalte cluburi din nordul staţiunii Mamaia, unde tinerii şi-au făcut rezervare chiar şi cu o lună înainte. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 11°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 15°C
Modifică setările cookies