Petrecerile se tin lant pe litoral, ziua si noaptea. De saptamana viitoare, tarifele la cazare vor scadea cu 20%

Data publicarii: Duminica 21 August 2016, 18:25

Duminica au fost 30 de grade la mare. Noroc cu briza care mai aduce un pic de racoare si cu barmanii care nu se opresc din preparat limonade si cocktailuri racoritoare. Petrecerile se tin lant, atat noaptea in cluburi, cat si ziua pe plaja.

Chiar daca multi dintre tineri abia daca au prins doua-trei ore de somn pe noapte in ultime zile, nu dau semne de oboseala. Ba dimpotriva, capata energie la unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica electronica de pe litoral.

Sunt cel putin 20 de mii de oameni care vin in fiecare an la festivalul Sunwaves din Mamaia.

Turistii care au cautat, in schimb, linistea pe plaja, si-au incarcat bateriile cu sampanie si vin rose. Multi dintre ei au petrecut toata noaptea in cluburile din nordul litoralului.

Omar are 21 de ani si este din Irak. Vara aceasta a dat examen de admitere la facultatea de medicina din Constanta. A reusit,  iar acum sarbatoreste cu sampanie si narghilea.
 
"Este totul perfect ... plaja, fetele, petrecerile", spune Omar.

Prietenul lui, in schimb, a venit aici sa-si gaseasca pereche: "Am venit sa caut fete, dar cu nici una nu am reusit. Cu barba cred ca nu stau bine trebuie sa schimb freza o sa incerc din nou. Vara viitoare o sa vin din nou si sper sa am ceva aici."

Peste 250 de mii de oameni si-au petrecut weekendul pe litoral. Iar hotelierii au anuntat ca, de saptamana viitoare tarifele la cazare vor fi mai mici, in medie, cu 20 de procente.
 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies