Plaja din Mamaia arata ca in noiembrie. Ce idei de distractie au gasit turistii suparati pe vremea care le-a stricat planurile

Data publicarii: Sambata 22 August 2015, 18:54

Ploile nu au iertat nici sambata litoralul. Furioasa si foarte agitata, marea arata ca in luna noiembrie. 

Plictisisti sa isi petreaca zilele de concediu in camerele de hotel, turistii s-au imbracat cu ce aveau mai gros si au iesit pe plaja. Iar cei mai curajosi au facut baie, pentru ca apa era calda.

Marea a fost sambata doar pe gustul celor cativa turisti care iubesc mai mult frigul. Incantati de valurile mari, cativa si-au luat avant si s-au aruncat in apa. Si unele doamne curajoase au intrat in apa, in timp ce sotii lor dardaiau de frig pe mal. 

Turist: "Nevasta-mea e in zodia pesti si e in apa, nu stiu ce specie e, eu nu sunt. Asta-i vremea, poate maine"

Turista: "Apa e calda desi pe mal pe rece; chiar daca marea e involburata si suparata, e frumos"

Partea buna a fost ca, din apa calda, nu se mai simtea frigul din aer. Fara sa punem la socoteala briza rece, in aer au fost la pranz 20 de grade, fata de 23 cate erau in apa marii.

Cu sezlongurile goale si umbrelele stranse sa nu le rupa vantul, plaja din Mamaia arata ca in noiembrie. Turistii care s-au saturat sa stea in camera de hotel sau pe terase au venit pe plaja chiar daca a fost frig. Si-au pus pe ei toate hainele pe care le-au avut in bagaje si s-au acoperit cu prosoapele. Unii si-au luat din camera si halatul de baie ca sa le tina de cald.

Turista: "Maine speram ca macar o zi sa avem si noi macar o zi parte de plaja. Suntem de trei zile aici si numai frig"

Cerul a fost atat de intunecat la malul marii incat nici celor mai optimisti nu le-a lasat speranta ca vor vedea soarele si ca vor putea, in sfarsit, sa se bronzeze. Ba dimpotriva. Dupa-amiaza, si cei mai curajosi au fost alungati de o ploaie rece si deasa. 

 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies