Plaja din Romania care te duce cu gandul la insulele grecesti. Marea are o culoare ireala, iar privelistea iti taie rasuflarea

Data publicarii: Marti 28 Iulie 2015, 18:36

Unii tineri din Ardeal au ajuns la 23 August noaptea. Rasaritul i-a prins pe plaja pustie. Au stat nestingheriti "in primul rand" la spectacolul inedit oferit de natura.

Turist: "Care a fost primul impact cand am venit? Oauuuuuu, ce fain, ce bine ca am ajuns, am ajuns noaptea si ne-am dus direct pe plaja, in apa. Dimineata? Si mai oauuuu."

Aceeasi reactie o au mai toti turistii care ajung in zona. Din sat, un drum de piatra si pamant, lung de cativa kilometri, te duce la un mal abrupt. Privelistea iti taie rasuflarea. Marea are o culoare ireala si te duce cu gandul la plajele izolate din insulele grecesti.

Turist: "Noi am cam trait toti asa intens viata si lucram mult. Cautam asa cumva sa ne izolam si sa cautam linistea si mi se pare locul ideal pentru asta."

Un prieten le-a pus la dispozitie casuta lui din lemn, aflata chiar pe mal. Nu are curent sau apa, dar e mai mult decat suficienta.

Tanar: "E mult mai izolat, e mai retras, e mai artistic oarecum si nu e atat de populat incat sa fie agitat. Este oarecum mai retras si ne simtim mai occidentali."

Daca vreti sa va cazati aici, incercati la localnici pentru ca pensiuni in zona veti gasi mai greu.

Ne despartim cu greu de plaja din 23 August si ne indreptam spre Tuzla: un alt paradis. Numai pace emana acest loc in care valurile chiar se aud.

Plaja de la Tuzla este una dintre ultimele redute ale litoralului romanesc necucerita in totalitate de turisti. Daca vii aici, mai ales in cursul saptamanii, te poti bucura de o plaja neatinsa de civizilizatie.

Spre deosebire de 23 August, aici poti manca direct pe plaja un bors de peste.

Turist: "Noi suntem din Costinesti si venim aici pentru ca plaja este foarte ingusta. Cata lume este la Costinesti fata de aici? Cu mult mai multa, nici nu ai loc sa-ti pui cearfasul pe plaja."

Un singur lucru tulbura frumusetea acestor plaje salbatice: gunoaiele. Pentru ca nu este administrata de nimeni, plaja nu e curatata, iar unii musafiri chiar nu strang in urma lor.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 11°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 15°C
Modifică setările cookies