Plaja terapeutică din Mamaia, prădată de hoţi. Mesajul apărut pe Facebook

Data publicarii: Marti 28 August 2018, 15:44

După ce a fost luată cu asalt de câţiva turişti care nu au ţinut cont că locul este exclusiv pentru cei cu nevoi speciale, acum plaja terapeutică din Mamaia a fost prădata de hoţi. Mai exact, tobele copiilor au fost furate.

Adrian Gemanaru, managerul de proiect al plajei terapeutice din Mamaia, este cel care a făcut anunţul pe Facebook: 

"Tobele africane au fost FURATE de pe #PlajaTerapeutica. Dacă auzi sau vezi persoane care încearcă să vândă acest tip de tobe vă rog sunaţi direct la Poliţia Mamaia - 0241 831 221.

Dacă exista martori ce pot da detalii despre persoane ce au fost văzute în seara/noaptea de 27/28 august în staţiunea Mamaia cărând aceste tobe africane, vă rugăm să anunţe Poliţia Mamaia.

După ce duminică seară am câştigat premiul pentru “ Plaja cea mai frumoasă de pe litoralul romanesc în 2018” în seara următoare persoane necunoscute au spart uşa magaziei unde păstrăm bunurile pentru atelierele de pe timpul zilei şi au furat o parte din tobele africane.

Dacă persoanele care au “împrumutat” tobele africane citesc acest mesaj le rugăm să le returneze la sediul nostru din str. Andrei Muresanu nr. 8 Constantă. Mulţumim. Poliţia desfăşoară cercetări pentru depistarea autorilor.

Este pentru prima dată când sunt victima unui furt, mai trist e ca acest furt are loc într-un loc destinat persoanelor ce ar trebui protejate. Greu de imaginat".

Plaja terapeutică accesibilizată pentru toate categoriile de persoane cu dizabilităţi funcţionează din acest sezon estival în staţiunea Mamaia, fiind dotată cu o rampă de acces, dar şi cu un ponton plutitor şi fotoliile mobile. 

Iniţiativa aparţine Centrului Psihologic "Marea Neagră", iar plaja, cu o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, se află dispusă în zona Cazino, lângă pontonul vechi al staţiunii, şi este, potrivit reprezentanţilor centrului, "o plajă senzorială care se adresează celor cinci simţuri umane ce sunt stimulate astfel în mod direct".

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 12°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies