Ponturi pentru a gasi cazare pe Litoral cu o zi inainte de week-end. Unde sunt cele mai ieftine hoteluri

Data publicarii: Vineri 15 Iulie 2016, 14:23

Fericiti sunt cei care ajung pe litoral in aceste zile de cuptor. Se pot racori in apa marii, dar lista de distractii e lunga. Pentru cei care nu si-au rezervat camere din timp,  iata citeva ponturi.

Nu uitati ca suntem in varf de sezon estival, iar aceasta perioada a fost rezervata aproape in totalitate din timp.  Cu putin noroc mai gasiti camere libere pentru acest week-end la hotelurile de patru si cinci stele, dar acolo veti plati minim 140 de euro pe noapte. 

 

Incercati-va norocul si la apartamentele de vacanta din Mamaia si la pensiunile dintre Mamaia Nord si Navodari. Pentru cei care vor sa mearga in sudul litoralului, daca vor sa stea la Vama Veche si nu au rezervare atunci ar trebui sa aiba pregatit cortul. 

 

In Costinesti, Neptun, Venus, Jupiter si Olimp mai gasiti camere libere, iar preturile sunt cu cel putin 15% mai mici fata de Mamaia. Cat despre vreme - numai vesti bune ne aduc meteorologii. 

 

Temperatura aerului va fi in medie de 29 de grade, iar apa marii are mai bine de 24 de grade Celsius. Atentie insa atat medicii cat si salvamarii va recomanda sa evitati plaja la orele amiezii si sa nu consumati alcool in exces. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 16°C
Constanta
Aer 16°C
Eforie
Aer 17°C
Costinesti
Aer 16°C
Neptun
Aer 15°C
Modifică setările cookies