Preturi cu 20% mai mici, vant si valuri uriase pe litoral

Data publicarii: Vineri 22 August 2014, 13:51

Daca weekendul trecut a fost cel mai aglomerat din aceasta vara de pe litoral, sfarsitul acesta de saptamana se arata unul ceva mai linistit. Asta desi majoritatea hotelierilor au redus preturile cu aproximativ 20 la suta.

Vara aceasta, vremea aici pe litoral si-a facut un obicei din a ne oferi surprize cand vine weekendul. Daca toata saptamana ne-am bucurat de o vreme perfecta de plaja, acum vantul isi cam face de cap. Pentru weekend, se anunta si ploi razlete dar sa speram ca vor fi de scurta durata si nu vor strica ziua de plaja a turistilor. Acum pe plaja din Mamaia sunt mii de turisti care se bucura de vremea frumoasa dar si de preturile care au inceput sa scada.

Turistii care sunt insa pe plaja la aceasta ora, infrunta vantul si profita de soare si de valuri, mai ales ca apa marii este calda.

Chiar daca s-a mai racorit pe litoral, vremea nu ii sperie pe turisti. In aer sunt 26-27 de grade celsius si cam aceeasi temperatura este si in apa. Asa ca e perfect pentru o balaceala.

"E mult mai cald in apa decat afara", spune un turist.

Cei care au de gand sa vina de acum inainte la mare, trebuie sa stie ca toata lumea a inceput sa scada preturile la cazare.

Chiar si particularii fac reduceri si ofera o noapte de cazare chiar si cu 50 de lei, in Mamaia. 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 13°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 13°C
Modifică setările cookies