Preturile au crescut cu 15% pe litoral. Cat te costa o plimbare de 15 minute cu jet-ski-ul in Mamaia

Data publicarii: Vineri 17 Iulie 2015, 13:00

Sunt zile fierbinti pe litoral! Statiunile de la malul marii  sunt arhipline, semn ca weekendul a inceput mai devreme! Sunt 27 de grade in aer, apa marii are si ea 23 de grade Celsius, ideala pentru scaldat, insa preturile la cazare si masa sunt de varf de sezon! 

Se vede ca am intrat in plin sezon estival si ca multi dintre romani sunt in concediu. Statiunea Mamaia este ocupata aproape in totalitate. Si preturile au crescut cu peste 15 procente atat la cazare, cat si la mancare sau posibilitati de distractie.

O camera dubla costa la trei stele in jur de 350 de lei pe noapte, la patru stele urca la 500 lei pe noapte, iar la 5 stele poate ajunge la 800-1000 lei pe noapte.

Sezlongurile se inchiriaza acum cu 30-40 sau 50 de lei in functie pe zona de plaja aleasa. O plimbare cu ski-jetul costa in jur de 120 de lei pentru 15 minute, iar intrarea in parcurile de distractii ajunge la 70 de lei de persoana.

Asa ca cei care vor sa vina la mare trebuie sa fie atenti la felul in care isi organizeaza finantele. Si pentru cei care nu au cazare si vor sa vina trebuie sa stie ca mai au sanse sa gaseasca camere libere la particulari.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 12°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies