Programele prin care hotelierii de pe litoral vor sa ii atraga pe turisti in extrasezon

Data publicarii: Marti 09 Septembrie 2014, 18:36

Pe litoral, luna septembrie a debutat cu soare excelent pentru plaja si baie, iar hotelierii spera sa tina cat mai mult vremea buna. Le-au pregatit turistilor pachete speciale pentru extrasezon, cum ar fi: "Prichindelul", "Senior 55 plus, in regim all inclusive", sau "Plateste unul, mananca doi".

La un hotel de 3 stele din statiunea Mamaia, turistii platesc 154 de lei de persoana pe noapte, cu bautura, mancare si sezlonguri incluse in pret. Iar copiii cu varste de pana la sapte ani au totul gratuit. 

Turist: "Suntem foarte multumiti, totul e gratuit, mancare, loc de joaca, diverse activitati."

Cei care nu si-au permis sa vina pe litoral in plin sezon estival profita acum de oferte si se bucura de vacanta.

Turista: "Ajuta la majoritatea romanilor, copiii vad la televizor si vor si ei. Acum am prins oferta asta, e foarte buna, pret bun."

Un bunic din Cluj si-a cumparat din primavera bilete la oferta. Are peste 55 de ani asa ca plateste 145 de lei pe noaptea de cazare in regim all inclusive. A luat cu el si nepoatele pentru care nu plateste nici un ban.

Bunic: "Am venit cu cele 3 nepotele si sotia. E o chestie foarte buna, comerciala pentru hotel si benefica pentru noi. Cred ca suntem al treilea an la rand cu oferta asta."

Turistii au la dispozitie mancare gatita de 3 ori pe zi in regim all inclusive, dar si snackuri si bauturi. Copiii pot sa bea oricand vor un suc sau sa manance o inghetata, pentru ca totul este inclus in pret.

Turist: "Daca hotelierii ar intelege ca all inclusive e mai bun decat sistemul cantina cred ca ar veni mai multi turisti indifferent de vreme ca omul nu vine sa se prajeasca vine sa manance."

Si in sudul litoralului, hotelierii vin cu oferte asemanatoare.

Toate aceste oferte vor fi valabile si la primavara, inainte de inceprea sezonului estival, in perioada 25 mai-23 iunie.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 18°C
Constanta
Aer 18°C
Eforie
Aer 17°C
Costinesti
Aer 20°C
Neptun
Aer 20°C
Modifică setările cookies