Radu "Cezar" Mazare si fiul sau "Brutus" vor defila sambata la Constanta

Data publicarii: Miercuri 02 Iulie 2014, 13:12

Au loc repetitii febrile la Mamaia. Incepe cu adevarat sezonul estival, iar sambata are loc parada "carelor alegorice". Primarul Radu Mazare a anuntat mandru ca va fi costumat in Cezar, imparatul roman. Iar ca sa fie sigur ca evenimentul va fi un succes, a inspectat fiecare car in parte. Nu a fost multumit si a amenintat cu amenzi.

Cele 10 care alegorice care vor participa la parada s-au aliniat pentru inspectie, iar Radu Mazare a aparut insotit de zeci de domnisoare.  Primarul a discutat si cu proprietarii de cluburi care vor participa la carnaval.

Mai in gluma, mai in serios, Radu Mazare a amenintat si cu amenzi. Noutatea din acest sezon va fi carul alegoric al primariei, pentru care s-au cheltuit 50.000 de euro. Platforma va imita Colosseumul din Roma. Carnavalul are ca tema istoria antica, asa ca vor fi organizate lupte de gladiatori. Peste 500 de oameni-figuranti si animatoare vor fi angrenati in aceste spectacole.

Mazare se va costuma, de aceasta data, in imparatul roman Cezar.


Radu Mazare: Pentru ca Cezar la sfarsit este omorat de Brutus, care este interpretat de Raducu, baiatul meu. Cand Cezar se intoarce din Egipt este injunghiat. Si senatorii sunt proprietarii de restaurant si hoteluri din Mamaia.

Reporter: N-ati reusit sa aduceti senatori adevarati?

Radu Mazare: Nu ca aia sunt scortosi.

Repetitiile au atras imediat zeci de oameni. Spectacolul incepe sambata la ora 21 si va continua in fiecare saptamana pana la finalul sezonului estival. Radu Mazare va fi pe rand Cezar, Stefan cel Mare si Ramses. In trecut s-a remarcat ca Ludovic al XIV-lea, Nabucodonosor si Suleyman Magnificul.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 16°C
Constanta
Aer 16°C
Eforie
Aer 17°C
Costinesti
Aer 16°C
Neptun
Aer 15°C
Modifică setările cookies