RADU F CONSTANTINESCU VINE SA MIXEZE IN STATIUNEA MAMAIA

Data publicarii: Miercuri 23 Aprilie 2014, 12:04

CEL MAI CITIT BLOGGER DIN ROMANIA INTRA IN ROLUL LUI  DJ STALIN

Administratorii cluburilor de pe litoral sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile. Se anunta petrecerile, se cauta cei mai buni DJ si barmani, se verifica instalatiile de sonorizare, dar si cele de lumini. Totul trebuie sa fie pus la punct pentru 1 Mai. Cei mai multi dintre tinerii care isi vor petrece zilele libere la malul marii au de gand sa se distreze, iar  1 Mai inseamna primul test pentru administratorii localurilor.
    Citeva cluburi si-au facut deja cunoscuta agenda potrivit Urban Constanta .  Clubul Princess, care anul acesta va asteapta intr-un spatiu mult mai generos,  se va deschide de 1 Mai cu o petrecere in aer liber, pe o plaja imensa.  Pe 2 mai, Princess este gazda celui mai citit, sheruit, laicuit blogger din Romania : Radu F Constantinescu.  Radu vine sa mixeze in cea mai mare locatie de pe litoral ! L-am provocat sa se descrie si iata cum se vede el  :  “ In 1993 mintea ca stie sa mixeze si devenea DJ la mare intr-un loc unde nu avea voie in mod mormal sa intre. Avea 17 ani, iar in club accesul era permis majorilor. A mixat pentru 6000 de oameni la evenimente outdoor, dar si la lansari exclusiviste. Duce o viata dubla. DJ si blogger”, ne-a spus Radu.
 Aflat tot in zona Cazino, clubul Bellagio anunta ca pe 1 Mai este invitat Fayadee, iar pe 2 Mai va concerta Loredana.  Mergand spre nordul litoralului, Fratelli, Ego si Le Gaga au anuntat petreceri  de deschidere tot in noaptea de 1 Mai. Sunwaves si The Mission se vor desfasura in acest an intre 1-4 mai tot in statiunea Mamaia.
Turistii romani si straini vor avea ocazia sa participle in acest sezon estival la Festivalul “LIFE IN COLOR, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume. Petrecerea va fi organizata in premiera in Romania, pe 12 iulie, pe plaja Loft din Mamaia.

 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 14°C
Constanta
Aer 14°C
Eforie
Aer 15°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies