Radu Mazare, pregatit sa defileze in chip de faraon, insotit de lei si camile

Data publicarii: Miercuri 13 August 2014, 22:36

Pregatirile sunt in toi pentru cel mai mare carnaval din acest sezon. Primarul Radu Mazare trece de la rolul lui Stefan Cel Mare direct in personajul Ramses al Doilea.

Primarul cu rol de faraon si-a ales de la circ animalele care vor defila alaturi de el in carele alegorice. Patru lei, doua camile, un crocodil lung de trei metri si un piton - sunt doar cateva dintre vedetele show-ului programat in 30 august, care va incheia oficial sezonul paradelor din aceasta vara.

Roco-puiul de girafa nu a fost ales sa defileze alaturi de Radu Mazare la ultima parada din acest sezon. Castigator a fost insa un pui de leu care l-a cucerit imediat pe primar.

"E greu, are vreo 30 de kilograme, o sa fie pe car, iar cei mari la scena", a spus primarul Constantei.

Aramis, Portos, Xena si D'Artagnan vor fi vedetele carnavalului de la sfasitul acestei luni. Leutii cei mici care au doar 4 luni vor defila in carele alegorice alaturi de dansatoare si de faraonul Ramses.

Animalele selectate vor face o saptamana repetitii intense pentru ca totul sa iasa ca la carte. Un piton va sta pe scena, foarte aproape de actori si acrobati. In plus, animalele vor avea si ele costume speciale, specifice Egiptului Antic.

Radu Mazare, primarul orasului Constanta: "Se lucreaza la costume, e destul de multa treaba. La incoronarea lui Ramses vor fi si trompetistii din Aida. O sa recreem constructia unei piramide pe scena, cu sclavii, cu biciul."

Marele spectacol va avea loc in ultima sambata din august si va fi ultimul din acest sezon estival. Pana atunci, in fiecare sambata, turistii pot admira pe faleza din Mamaia parada carelor alegorice care apartin cluburilor de noapte din statiune.
 

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 13°C
Constanta
Aer 13°C
Eforie
Aer 15°C
Costinesti
Aer 14°C
Neptun
Aer 14°C
Modifică setările cookies