Reacția lui Christian Karlsson, membru al trupei Galantis, când a văzut plaja de la Neversea

Vineri seara pe scenă la Neversea a urcat şi trupa Galantis, aflată pentru a doua oară în România. 

Christian Karlsson, unul dintre membrii formaţiei suedeze, a ţinut să precizeze că plaja unde a mixat vineri seară îi trezeşte amintiri frumoase. 

Christian Karlsson, Galantis: "I-am trimis mamei mele un mesaj şi i-am spus: „Sunt în acelaşi loc, mamă, unde m-ai adus tu acum 10 ani." Și am recunoscut totul pe acea plajă, iar eu, în copilărie, chiar nu am fost pe alte plaje, decât pe cele din România. I-am scris chiar şi fratelui meu şi i-am şi filmat:Iți aduci aminte de astea?"”

La Neversea a ajuns şi DJ-ul francez, KUNGS, în vârstă de doar 21 de ani.  Deşi are doar 4 ani de carieră, tânărul DJ a mixat deja pe scenele unor mari festivaluri, precum Tomorrowland, Coachella sau Ultra Miami. 

Kungs: "Când aveam 19 ani, eram un student obişnuit din sudul Franţei, iar acum sunt în turnee aproape în fiecare zi.  La festivalurile mari, păstrez mereu un contact vizual cu fanii, în special cu cei din primul rând, care aduc cu ei steaguri sau diferite pancarte cu numele meu pe ele, deci e foarte tare!"  

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 4°C
Constanta
Aer 4°C
Eforie
Aer 3°C
Costinesti
Aer 3°C
Neptun
Aer 2°C