Reacţia unei tinere când un magician îi oferă o carte de joc cu 2 inimi unite, într-un club din Mamaia

Data publicarii: Miercuri 01 Mai 2019, 08:06

Mii de tineri au făcut din nou o noapte albă în cluburile din Mamaia. Alţii au petrecut pe plajă, în aer liber, dar nici ploaia care s-a abătut peste staţiune imediat după apus nu le-a putut strica bună dispoziţie.

Jocurile de lumini, artificiile şi mai ales artiştii care au urcat pe scenă i-au ţinut în priză pe cei aproape 10 mii de turişti. Aron Chupa, artistul adus de Neversea într-un club din Mamaia, a încins atmosfera. Însoţit de un joc de lumini impresionant, DJ-ul suedez a mixat aproape o oră şi jumătate. Nici ploaia nu a contat pentru miile de fani care au venit puşi pe distracţie.

 

În cluburile cu pretenţii, petrecăreţii au avut parte şi de surprize inedit: jonglerii şi trucuri cu cărţi. “Avem o inimă aici şi una aici, dar ce nu stie multă lume este că aceste inimi se pot aduna într-una singură, la fel de bine cum le-ai adunat se poţi şi împrăştii şi cartea revine la normal", spune magicianul

 

"Este nemaipomenit, este prima dată când îl văd şi este foarte bun" spune o tânără care a asistat la demonstraţia de magie

 

Nimic nu a stat în calea distracţiei celor care au ales cluburile   in-door   din staţiunea Mamaia. Aceştia nici măcar nu au realizat că afară a plouat preţ de câteva ore. barmanii abia au făcut faţă ritmului alert al comenzilor.

 

Petrecererile în cluburile din Mamaia au ţinut până în zori, când tinerii abia s-au dat duşi în camerele de hotel. După câteva ore de odihnă cu siguranţă o vor lua iar de la capăt.

Vremea si starea plajelor

Mamaia
Aer 12°C
Constanta
Aer 12°C
Eforie
Aer 14°C
Costinesti
Aer 13°C
Neptun
Aer 12°C
Modifică setările cookies